Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alexandria SC KS Czarni Nakło
awaria Tactiek 5-3-2 oryginał
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 10
73.7 gemiddelde waardering 68.3
formidable Schieten formidable
outstanding Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


8e minuut.
Białostocki kan de bal niet met de borst controleren. Türksevər is nu in balbezit. Nichifor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Türksevər is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tömösi wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Rigon kopt de bal weg. Bührer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bührer passt de bal zonder na te denken. Drulović heeft problemen om de bal te vangen. Drulović haalt uit met een fantastische trap. Malech bokst de bal weg.

15e minuut.
Borso passt de bal in één keer door. Türksevər is nu in balbezit. Pereira begaat een overtreding. Türksevər raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tömösi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Nichifor geeft de bal voor. Dyduch kopt de bal weg. Bührer geeft een hoge lob. Drulović rent richting de bal. Drulović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
López Ufarte geeft een lange en hoge pass. Slampák controleert de bal met de borst. Met opzet legt Chiper zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Chiper moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Chiper schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

27e minuut.
Nichifor geeft een hoge lob. Rigon is nu in balbezit. Drulović verovert de bal door een tackle van achteren. Drulović haalt uit met een fantastische trap. Malech probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandria SC - KS Czarni Nakło 0:1

41e minuut.
Daar is Ötün, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ötün passt de bal in één keer door. Türksevər is nu in balbezit. Tömösi is nu in balbezit. Tömösi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ivaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Ivaschenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaschenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Alexandria SC - KS Czarni Nakło 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alexandria SC 48%, KS Czarni Nakło 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alexandria SC - KS Czarni Nakło 1:1

80e minuut.
Flausino geeft een hoge lob. Tömösi kopt de bal weg. Türksevər bereikt de bal nog maar net als eerste. Türksevər draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Slampák is nu in balbezit. Slampák geeft een hoge lob. Daar is López Ufarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ötün is nu in balbezit. Ötün draait met de bal, schiet en ... Pagnotta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alexandria SC 46%, KS Czarni Nakło 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alexandria SC - KS Czarni Nakło 1:1