Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sosnowiec 1906 Leśne Buchaje
;) Tactiek zzz
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
69.3 gemiddelde waardering 63.1
formidable Schieten formidable
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


11e minuut.
Escobedo rent richting de bal. Escobedo passt de bal zonder na te denken. Ursachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursachi schiet op doel. Paggin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sosnowiec 1906 - Leśne Buchaje 0:1

13e minuut.
Haferkamp verovert de bal door een tackle van achteren. Haferkamp met een sublieme pass. Escobedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobedo geeft een hoge lob. Kocisz krijgt zijn hoofd ertegen. Paggin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Kocisz is nu in balbezit. Kurz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kocisz raakt geblesseerd tijdens het duel. Kurz probeert naar een medespeler te passen. Ursachi legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Sosnowiec 1906 - Leśne Buchaje 0:2

21e minuut.
Daar is Wayne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wayne met een sublieme pass. Hall geeft een hoge lob. Habowski rent richting de bal. Habowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sosnowiec 1906 - Leśne Buchaje 1:2

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camelo met een snelle inworp. Haferkamp rent richting de bal. Haferkamp geeft een hoge lob. Kocisz maakt een snoekduik en kopt de bal. Paggin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Brasiel met de inworp. Camelo rent richting de bal. Camelo passt de bal in één keer door. Ursachi rent richting de bal. Ursachi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Sánchez Salgueiro geeft een hoge lob. Haferkamp kopt de bal weg. Ursachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursachi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sosnowiec 1906 - Leśne Buchaje 1:3

43e minuut.
Wayne is nu in balbezit. Wayne met een sublieme pass. Rauch geeft een lange en hoge pass. Habowski springt en kopt de bal. Hilmi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sosnowiec 1906 - Leśne Buchaje 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sosnowiec 1906 59%, Leśne Buchaje 41%.
Sosnowiec 1906 - Leśne Buchaje 2:3

46e minuut.
Montico komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Hall speelt de bal door. Montico is nu in balbezit. Montico geeft een lange en hoge pass. Habowski krijgt zijn hoofd ertegen. Hilmi probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sosnowiec 1906 - Leśne Buchaje 3:3

53e minuut.
Rauch met een sublieme pass. Wayne bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasiel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brasiel krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Kurz geeft een hoge lob. Habowski is nu in balbezit. Thatcher tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Thatcher krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Wayne raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Drab komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Muselli met een sublieme pass. Haferkamp is nu in balbezit. Kurz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Haferkamp is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Haferkamp kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Meléndez geeft een hoge lob. Habowski kopt de bal weg. Twarowski rent richting de bal. Twarowski schiet op doel. Hilmi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sosnowiec 1906 - Leśne Buchaje 4:3

81e minuut.
Rauch probeert naar een medespeler te passen. Hall heeft problemen om de bal te vangen. Hall passt de bal in één keer door. Twarowski rent richting de bal. Twarowski draait met de bal, schiet en ... Hilmi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sosnowiec 1906 48%, Leśne Buchaje 52%.
Sosnowiec 1906 - Leśne Buchaje 4:3