Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Struga Jastrzębie Spędobydlińsk
Przemas III liga Tactiek true532 XD
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
69.2 gemiddelde waardering 70.9
excellent Schieten formidable
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen incredible


1e minuut.
Hrabra rent richting de bal. Birlic is nu in balbezit. Birlic geeft een lange en hoge pass. Panagopoulos is nu in balbezit. Panagopoulos draait met de bal, schiet en ... Szymanowski bokst de bal weg.

5e minuut.
Latała onderschept slim de pass. Jarzynowski onderschept slim de pass. Novičić onderschept slim de pass. Uluerdem rent richting de bal. Uluerdem haalt uit met een fantastische trap. Balagan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Gordić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jarzynowski kopt de bal weg. Novičić is nu in balbezit. Śliwka verovert de bal door een tackle van achteren. Śliwka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Jarzynowski passt de bal zonder na te denken. Śliwka is nu in balbezit. Uluerdem rent richting de bal. Uluerdem draait met de bal, schiet en ... Balagan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Struga Jastrzębie - Spędobydlińsk 0:1

31e minuut.
Śliwka probeert naar een medespeler te passen. Uluerdem is nu in balbezit. Kamionek begaat een overtreding. Kamionek krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Wałaszek met een sublieme pass. Jarzynowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Birlic tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Birlic krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Struga Jastrzębie 50%, Spędobydlińsk 50%.
Struga Jastrzębie - Spędobydlińsk 0:1

49e minuut.
Novičić controleert de bal met de borst. Jarzynowski speelt de bal door. Daar is Guadarrama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uluerdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluerdem schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Jarzynowski speelt de bal door. Kamionek speelt de bal door. Fen is nu in balbezit. Fen geeft de bal voor. Raņķis krijgt zijn hoofd ertegen. Szymanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Uluerdem controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Hoàng Hiếu komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Miszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Miszczyk probeert naar een medespeler te passen. Śliwka bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwka haalt uit met een fantastische trap. Balagan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Struga Jastrzębie - Spędobydlińsk 0:2

69e minuut.
Sáenz verovert de bal door een tackle van achteren. Sáenz geeft een lange en hoge pass. Hrabra kopt de bal weg. Sáenz rent richting de bal. Sáenz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Hoàng Hiếu is nu in balbezit. Hoàng Hiếu passt de bal zonder na te denken. Birlic rent richting de bal. Birlic geeft een lange en hoge pass. Panagopoulos krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Panagopoulos rent richting de bal. Panagopoulos draait met de bal, schiet en ... Daar is Grądzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Hiếu geeft een hoge lob. Raņķis maakt een snoekduik en kopt de bal. Szymanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Hoàng Hiếu geeft een lange en hoge pass. Gałus bereikt de bal nog maar net als eerste. Raņķis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gałus wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

86e minuut.
Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz passt de bal zonder na te denken. Uluerdem rent richting de bal. Śliwka is nu in balbezit. Śliwka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gordić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Uluerdem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uluerdem geeft een lange en hoge pass. Śliwka springt en kopt de bal. Balagan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Struga Jastrzębie 45%, Spędobydlińsk 55%.
Struga Jastrzębie - Spędobydlińsk 0:2