Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Best Yung Boys Stormblast
ultra P Tactiek top
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
22 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
71.7 gemiddelde waardering 66.5
outstanding Schieten outstanding
formidable Passen excellent
incredible Verdedigen formidable


5e minuut.
Ziętek geeft een hoge lob. Kulczycki kopt de bal weg. Truman probeert naar een medespeler te passen. Coporan is nu in balbezit. Coporan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Yung Boys - Stormblast 1:0

7e minuut.
Truman probeert naar een medespeler te passen. Manitta rent richting de bal. Manitta passt de bal met de wreef. MacTause geeft een lange en hoge pass. Mallı springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Truman is nu in balbezit. Truman passt de bal in één keer door. Manitta bereikt de bal nog maar net als eerste. Manitta geeft een hoge lob. Coporan maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bożek neemt de hoekschop. Rob kopt de bal weg. Wyleżych rent richting de bal. Wyleżych haalt uit met een fantastische trap. Gregoraci bokst de bal weg.

20e minuut.
MacTause geeft de bal voor. Mallı is nu in balbezit. Tunnel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mallı raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Mallı neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Rysio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Linden rent richting de bal. Rob bereikt de bal nog maar net als eerste. Linden onderschept slim de pass. Linden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Best Yung Boys - Stormblast 1:1

26e minuut.
MacTause is nu in balbezit. MacTause geeft een lange en hoge pass. Mallı bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallı schiet op doel. Rysio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Best Yung Boys - Stormblast 2:1

28e minuut.
Królicki verovert de bal door een tackle van achteren. Królicki speelt de bal door. Bożek probeert naar een medespeler te passen. Wyleżych bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyleżych schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Truman onderschept slim de pass. Truman passt de bal in één keer door. Łaba is nu in balbezit. Mallı verovert de bal door een tackle van achteren. Mallı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Libiszewski passt de bal zonder na te denken. Bożek is nu in balbezit. Bożek geeft een hoge lob. Linden maakt een snoekduik en kopt de bal. Gregoraci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Best Yung Boys - Stormblast 2:2

34e minuut.
Messias bereikt de bal nog maar net als eerste. Messias geeft de bal voor. Klungelig pakt Bożek de bal. Bożek geeft de bal voor. Linden maakt een snoekduik en kopt de bal. Gregoraci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Kilkis geeft een hoge lob. Mallı is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tunnel. Mallı is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Manitta neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Daar is Linden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kilkis verovert de bal door een tackle van achteren. Kilkis met een sublieme pass. Manitta bereikt de bal nog maar net als eerste. Manitta schiet op doel. Rysio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Inworp. Truman met de inworp. Manitta rent richting de bal. Manitta schiet op doel. Placuszek verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. MacTause neemt de hoekschop. Mallı springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Best Yung Boys 41%, Stormblast 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Best Yung Boys - Stormblast 2:2

48e minuut.
Rob passt de bal met de wreef. Truman geeft een lange en hoge pass. Ziętek heeft problemen om de bal te vangen. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rysio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Manitta bereikt de bal nog maar net als eerste. Manitta geeft de bal voor. Mallı kopt de bal weg. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan schiet op doel. Rysio bokst de bal weg.

70e minuut.
Kulczycki speelt de bal door. Konarski geeft een hoge lob. Wyleżych rent richting de bal. Wyleżych geeft de bal voor. Linden krijgt zijn hoofd ertegen. Gregoraci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Łaba de bal. Coporan is nu in balbezit. Królicki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Królicki is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Coporan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bugla zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Manitta rent richting de bal. Manitta geeft de bal voor. Mallı krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Coporan verovert de bal door een tackle van achteren. Ziętek verovert de bal door een tackle van achteren. MacTause verovert de bal door een tackle van achteren. MacTause geeft een hoge lob. Mallı maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Truman bereikt de bal nog maar net als eerste. Truman speelt de bal door. Manitta is nu in balbezit. Manitta geeft de bal voor. Mallı springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Doeltrap. Licheński komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Truman passt de bal met de wreef. MacTause is nu in balbezit. MacTause geeft de bal voor. Coporan is nu in balbezit. Coporan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Mallı controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Boski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Best Yung Boys 46%, Stormblast 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Best Yung Boys - Stormblast 2:2