Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leśne Buchaje We Are History
zzz Tactiek mark
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 9
62.8 gemiddelde waardering 69.8
excellent Schieten incredible
very good Passen formidable
formidable Verdedigen outstanding


17e minuut.
Haferkamp geeft de bal voor. Kocisz kopt de bal weg. Daar is Civardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ursachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursachi schiet op doel. Morocho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
de Maior probeert naar een medespeler te passen. Deveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Deveen probeert naar een medespeler te passen. Karabulut rent richting de bal. Karabulut draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
de Maior met een snelle inworp. Biempica rent richting de bal. Biempica passt de bal zonder na te denken. de Maior geeft de bal voor. Bałuszyński krijgt zijn hoofd ertegen. Hilmi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Evren geeft een hoge lob. Minh Hiếu heeft problemen om de bal te vangen. Karabulut rent richting de bal. Karabulut draait met de bal, schiet en ... Hilmi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśne Buchaje - We Are History 0:1

30e minuut.
Deveen is nu in balbezit. Brasiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasiel geeft de bal voor. Karabulut rent richting de bal. Karabulut haalt uit met een fantastische trap. Hilmi bokst de bal weg.

37e minuut.
Biempica probeert naar een medespeler te passen. Buitenspel voor Deveen. Goede buitenspelval van de verdediging. Brasiel neemt vlug de vrije trap. Kocisz is nu in balbezit. Kocisz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leśne Buchaje 63%, We Are History 37%.
Leśne Buchaje - We Are History 0:1

46e minuut.
Muselli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sürmeli komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Camelo probeert naar een medespeler te passen. Haferkamp is nu in balbezit. Rosa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rosa naar de kleedkamers voor een vroege douche.

47e minuut.
Deveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Deveen passt de bal in één keer door. de Maior probeert naar een medespeler te passen. Bałuszyński heeft problemen om de bal te vangen. Bałuszyński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Klungelig pakt Camelo de bal. de Maior verovert de bal door een tackle van achteren. de Maior geeft een lange en hoge pass. Bałuszyński rent richting de bal. Bałuszyński draait met de bal, schiet en ... Hilmi bokst de bal weg. Minh Hiếu speelt de bal door. Karabulut is nu in balbezit. Karabulut draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leśne Buchaje - We Are History 0:2

54e minuut.
Escobedo is nu in balbezit. Escobedo passt de bal zonder na te denken. Haferkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Haferkamp schiet op doel. Morocho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśne Buchaje - We Are History 1:2

55e minuut.
Klungelig pakt Deveen de bal. Brasiel is nu in balbezit. Deveen onderschept slim de pass. Deveen geeft een lange en hoge pass. Karabulut maakt een snoekduik en kopt de bal. Hilmi bokst de bal weg.

56e minuut.
Biempica rent richting de bal. Biempica passt de bal in één keer door. Deveen rent richting de bal. Deveen geeft de bal voor. Karabulut krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Deveen is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Deveen met een snelle inworp. Biempica geeft de bal voor. Karabulut springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Biempica kopt de bal weg. Deveen is nu in balbezit. Deveen passt de bal in één keer door. Karabulut is nu in balbezit. Karabulut haalt uit met een fantastische trap. Hilmi bokst de bal weg.

74e minuut.
Biempica passt de bal met de wreef. Deveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Brasiel zijn tegenspeler op de grond. Brasiel is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Deveen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Duin komt het veld opgelopen. Grabulosa komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Deveen geeft een lange en hoge pass. Sürmeli kopt de bal weg. Ott geeft de bal voor. Grabulosa maakt een snoekduik en kopt de bal. Hilmi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

85e minuut.
Ott passt de bal met de wreef. Deveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Deveen geeft een lange en hoge pass. Duin rent richting de bal. Duin schiet op doel. Hilmi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leśne Buchaje 54%, We Are History 46%.
Leśne Buchaje - We Are History 1:2