Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:29
  • Competitiewedstrijd: Liga III.01
  • Stadion: SatyriconiA
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 57254
Stormblast Struga Jastrzębie
top Tactiek Przemas III liga
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
66.2 gemiddelde waardering 70.3
formidable Schieten outstanding
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


5e minuut.
Birlic rent richting de bal. Birlic geeft een lange en hoge pass. Libiszewski probeert de bal aan de voet te houden. Raņķis rent richting de bal. Raņķis draait met de bal, schiet en ... Rysio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Ziętek geeft een lange en hoge pass. Birlic rent richting de bal. Birlic passt de bal zonder na te denken. Raņķis bereikt de bal nog maar net als eerste. Raņķis draait met de bal, schiet en ... Rysio bokst de bal weg.

28e minuut.
Klungelig pakt Fen de bal. Fen geeft een lange en hoge pass. Panagopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panagopoulos schiet op doel. Rysio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Fen onderschept slim de pass. Fen geeft een hoge lob. Panagopoulos rent richting de bal. Panagopoulos haalt uit met een fantastische trap. Libiszewski probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. Raņķis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rysio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Raņķis rent richting de bal. Raņķis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stormblast - Struga Jastrzębie 0:1

35e minuut.
Kamionek controleert de bal met de borst. Kamionek speelt de bal door. Birlic probeert naar een medespeler te passen. Raņķis rent richting de bal. Raņķis schiet op doel. Rysio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stormblast - Struga Jastrzębie 0:2

40e minuut.
Kamionek verovert de bal door een tackle van achteren. Kamionek met een sublieme pass. Raņķis is nu in balbezit. Raņķis haalt uit met een fantastische trap. Rysio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stormblast - Struga Jastrzębie 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stormblast 65%, Struga Jastrzębie 35%.
Stormblast - Struga Jastrzębie 0:3

48e minuut.
Novičić geeft de bal voor. Raņķis controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Łaba neemt vlug de vrije trap. Wyleżych bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyleżych draait met de bal, schiet en ... Balagan bokst de bal weg.

56e minuut.
Królicki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Latała de bal. Wyleżych rent richting de bal. Wyleżych schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stormblast - Struga Jastrzębie 1:3

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kamionek met een snelle inworp. Fen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fen geeft een hoge lob. Panagopoulos maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Licheński komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Licheński onderschept slim de pass. Licheński passt de bal zonder na te denken. Bożek rent richting de bal. Bożek met een sublieme pass. Linden is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Boski komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Licheński passt de bal met de wreef. Królicki is nu in balbezit. Królicki passt de bal met de wreef. Boski rent richting de bal. Boski haalt uit met een fantastische trap. Balagan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stormblast 56%, Struga Jastrzębie 44%.
Stormblast - Struga Jastrzębie 1:3