Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tauzen City KB Sokół Knurów
na bezrybie Tactiek zzzz
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
73.2 gemiddelde waardering 65
wonderbaarlijk Schieten formidabel
formidabel Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Malik onderschept slim de pass. Brownhill met een sublieme pass. Paliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliga geeft een hoge lob. Ciucă springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Brownhill passt de bal met de wreef. Bülbüloğlu rent richting de bal. Bülbüloğlu geeft de bal voor. Garaba maakt een snoekduik en kopt de bal. Jaroszuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen City - KB Sokół Knurów 1:0

12e minuut.
Orúe geeft een lange en hoge pass. Ciucă kopt de bal weg. Klungelig pakt Skrzekowski de bal. Garaba is nu in balbezit. Garaba draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Brownhill rent richting de bal. Brownhill passt de bal zonder na te denken. Ciucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucă schiet op doel. Jaroszuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen City - KB Sokół Knurów 2:0

19e minuut.
Bülbüloğlu met de inworp. Brownhill bereikt de bal nog maar net als eerste. Brownhill geeft een hoge lob. Garaba maakt een snoekduik en kopt de bal. Jaroszuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tauzen City - KB Sokół Knurów 3:0

27e minuut.
Smolarek verovert de bal door een tackle van achteren. Smolarek passt de bal zonder na te denken. Drakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaba verovert de bal door een tackle van achteren. Garaba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Mereuţă rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Orúe. Mereuţă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bulatov met een snel genomen vrije trap. Keibal krijgt zijn hoofd ertegen. Madsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Madsen speelt de bal door. Brownhill met een sublieme pass. Bülbüloğlu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ciucă de bal. Ciucă draait met de bal, schiet en ... Jaroszuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Orúe geeft de bal voor. Garaba rent richting de bal. Garaba passt de bal met de wreef. Ciucă rent richting de bal. Ciucă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tauzen City 46%, KB Sokół Knurów 54%.
Tauzen City - KB Sokół Knurów 3:0

46e minuut.
Socaciu komt het veld opgelopen. Muriqi komt het veld opgelopen. Rausis komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Ciucă verovert de bal door een tackle van achteren. Ciucă passt de bal zonder na te denken. Bülbüloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülbüloğlu geeft een lange en hoge pass. Garaba krijgt zijn hoofd ertegen. Jaroszuk bokst de bal weg.

51e minuut.
Daar is Bulatov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulatov passt de bal in één keer door. Tupalski geeft de bal voor. Garaba is nu in balbezit. Garaba haalt uit met een fantastische trap. Jaroszuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Socaciu is nu in balbezit. Socaciu probeert naar een medespeler te passen. Bulatov is nu in balbezit. Bulatov geeft een hoge lob. Muriqi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Bülbüloğlu geeft een hoge lob. Garaba heeft problemen om de bal te vangen. Skrzekowski is nu in balbezit. Garaba verovert de bal door een tackle van achteren. Garaba haalt uit met een fantastische trap. Jaroszuk bokst de bal weg.

81e minuut.
Garaba kopt de bal weg. Ciucă bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kukoč. Kukoč krijgt een gele kaart. Ciucă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Smolarek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Garaba is nu in balbezit. Garaba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kukoč is nu in balbezit. Bülbüloğlu onderschept slim de pass. Bülbüloğlu speelt de bal door. Ciucă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tauzen City 40%, KB Sokół Knurów 60%.
Tauzen City - KB Sokół Knurów 3:0