Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Gladiatorss Tauzen City
skrzL Tactiek na bezrybie
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
21 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
71 gemiddelde waardering 67.4
outstanding Schieten excellent
outstanding Passen formidable
formidable Verdedigen formidable


2e minuut.
Rosenbaum rent richting de bal. Rosenbaum geeft de bal voor. Timoskainen is nu in balbezit. Ziętarski verovert de bal door een tackle van achteren. Ziętarski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Gerszberg passt de bal in één keer door. Miłkowski heeft problemen om de bal te vangen. Miłkowski geeft een lange en hoge pass. Ziętarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętarski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Choina speelt de bal door. Paliga speelt de bal door. Garaba rent richting de bal. Garaba haalt uit met een fantastische trap. Aguirre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Gladiatorss - Tauzen City 0:1

9e minuut.
Maršál geeft een lange en hoge pass. Morales kopt de bal weg. Ziętarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętarski draait met de bal, schiet en ... Madsen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Gladiatorss - Tauzen City 1:1

15e minuut.
Gerszberg met een sublieme pass. Daar is Rosenbaum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bülbüloğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bülbüloğlu krijgt een gele kaart. Rosenbaum is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gerszberg zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rosenbaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenbaum geeft de bal voor. Ziętarski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Morales passt de bal zonder na te denken. Rosenbaum heeft problemen om de bal te vangen. Rosenbaum passt de bal zonder na te denken. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Choina geeft een hoge lob. Miłkowski is nu in balbezit. Miłkowski geeft een hoge lob. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales draait met de bal, schiet en ... Madsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Morales passt de bal met de wreef. Miłkowski speelt de bal door. Ziętarski is nu in balbezit. Ziętarski schiet op doel. Madsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Gladiatorss - Tauzen City 2:1

36e minuut.
Rosenbaum rent richting de bal. Rosenbaum geeft een hoge lob. Ziętarski krijgt zijn hoofd ertegen. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales draait met de bal, schiet en ... Madsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Malik met de inworp. Gerszberg rent richting de bal. Gerszberg passt de bal met de wreef. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales haalt uit met een fantastische trap. Madsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Paliga geeft de bal voor. Garaba probeert de bal met de borst te controleren. Stuligłowa is nu in balbezit. Garaba onderschept slim de pass. Garaba schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Gladiatorss - Tauzen City 2:2

45e minuut.
Ziętarski probeert naar een medespeler te passen. Rosenbaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosenbaum passt de bal zonder na te denken. Morales is nu in balbezit. Morales haalt uit met een fantastische trap. Madsen bokst de bal weg. Ziętarski is nu in balbezit. Ziętarski draait met de bal, schiet en ... Madsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Gladiatorss 36%, Tauzen City 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Gladiatorss - Tauzen City 2:2

50e minuut.
Gerszberg probeert naar een medespeler te passen. Xavier geeft een hoge lob. Rosenbaum probeert de bal met de borst te controleren. Rosenbaum geeft een hoge lob. Ziętarski krijgt zijn hoofd ertegen. Madsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Brownhill probeert de bal aan de voet te houden. Rosenbaum is nu in balbezit. Rosenbaum speelt de bal door. Morales heeft problemen om de bal te vangen. Morales haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Madsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Timoskainen verovert de bal door een tackle van achteren. Gerszberg rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Timoskainen. Timoskainen krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Klungelig pakt Brownhill de bal. Gerszberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerszberg met een sublieme pass. Morales is nu in balbezit. Morales draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Gerszberg rent richting de bal. Gerszberg geeft een hoge lob. Morales rent richting de bal. Morales draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Daar is Rosenbaum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosenbaum speelt de bal door. Morales is nu in balbezit. Ziętarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziętarski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Gladiatorss 39%, Tauzen City 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Gladiatorss - Tauzen City 2:2