Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:25
  • Competitiewedstrijd: Liga III.03
  • Stadion: Allianz Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 50865
*** Wkra Bielawy *** The Titans 2012
extreme Tactiek 32-2-3 1awide
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
72.8 gemiddelde waardering 74.9
uitmuntend Schieten formidabel
uitmuntend Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


14e minuut.
Dixon is nu in balbezit. Dixon passt de bal in één keer door. Dędek rent richting de bal. Dędek draait met de bal, schiet en ... Świeca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*** Wkra Bielawy *** - The Titans 2012 0:1

16e minuut.
Barco met een sublieme pass. Babulewicz rent richting de bal. Babulewicz passt de bal in één keer door. Szamborski is nu in balbezit. Szamborski draait met de bal, schiet en ... Arkın verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Babulewicz geeft de bal voor. Viertal kopt de bal weg. Barco probeert naar een medespeler te passen. Babulewicz geeft een hoge lob. Wasielewski krijgt zijn hoofd ertegen. Arkın verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez passt de bal in één keer door. Véliz rent richting de bal. Véliz geeft de bal voor. Szamborski maakt een snoekduik en kopt de bal. Arkın kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Feio probeert naar een medespeler te passen. Fitriansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaszyński probeert naar een medespeler te passen. Dędek rent richting de bal. Dędek draait met de bal, schiet en ... Świeca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *** Wkra Bielawy *** 47%, The Titans 2012 53%.
*** Wkra Bielawy *** - The Titans 2012 0:1

50e minuut.
Núñez met de inworp. Véliz probeert naar een medespeler te passen. Babulewicz is nu in balbezit. Babulewicz geeft de bal voor. Wasielewski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Caterincă rent richting de bal. Caterincă passt de bal zonder na te denken. Babulewicz is nu in balbezit. Babulewicz geeft een lange en hoge pass. Wasielewski springt en kopt de bal. Paal!

67e minuut.
Stelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Toàn onderschept slim de pass. Toàn passt de bal zonder na te denken. Dędek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dędek haalt uit met een fantastische trap. Świeca bokst de bal weg.

68e minuut.
Charatsaris passt de bal met de wreef. Feio bereikt de bal nog maar net als eerste. Feio met een sublieme pass. Dędek heeft problemen om de bal te vangen. Dędek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon geeft een hoge lob. Fitriansyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Fitriansyah schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Barco onderschept slim de pass. Barco passt de bal met de wreef. Véliz bereikt de bal nog maar net als eerste. Véliz geeft een lange en hoge pass. Szamborski springt en kopt de bal. Arkın bokst de bal weg. Charatsaris onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
*** Wkra Bielawy *** - The Titans 2012 1:1

78e minuut.
Núñez rent richting de bal. Feio onderschept slim de pass. Feio met een sublieme pass. Dędek rent richting de bal. Dędek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Caterincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Caterincă passt de bal in één keer door. Véliz rent richting de bal. Véliz geeft de bal voor. Szamborski maakt een snoekduik en kopt de bal. Arkın kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *** Wkra Bielawy *** 39%, The Titans 2012 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
*** Wkra Bielawy *** - The Titans 2012 1:1