Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:25
  • Competitiewedstrijd: Liga III.03
  • Stadion: Stara Łajba
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 50755
Wilki Morskie Perła Lublin
DoWiatruRufą Tactiek nowy sezon
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 9
66.8 gemiddelde waardering 64.5
formidable Schieten excellent
very good Passen formidable
outstanding Verdedigen incredible


15e minuut.
Devenney rent richting de bal. Devenney geeft een lange en hoge pass. Daar is Chojniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cârstea is nu in balbezit. Cârstea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Torres is nu in balbezit. Torres met een sublieme pass. Lauvås is nu in balbezit. Lauvås geeft een lange en hoge pass. Kalvelage springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Siska rent richting de bal. Siska geeft de bal voor. Rus rent richting de bal. Lauvås onderschept slim de pass. Lauvås schiet op doel. Corvers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Kalvelage bereikt de bal nog maar net als eerste. Zająkała verovert de bal door een tackle van achteren. Zająkała geeft een hoge lob. Chojniak rent richting de bal. Chojniak schiet op doel. Simon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Carragher probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chojniak is nu in balbezit. Ponce rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilki Morskie - Perła Lublin 1:0

39e minuut.
Cwelik passt de bal zonder na te denken. Kalvelage is nu in balbezit. Việt Khôi speelt de bal door. Lauvås rent richting de bal. Lauvås haalt uit met een fantastische trap. Corvers bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Cwelik passt de bal zonder na te denken. Ljutić rent richting de bal. Met opzet legt Jeziorański zijn tegenspeler op de grond. Jeziorański krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wilki Morskie 36%, Perła Lublin 64%.
Wilki Morskie - Perła Lublin 1:0

50e minuut.
Zająkała geeft een lange en hoge pass. Haj-Saleh is nu in balbezit. Chojniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojniak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wilki Morskie - Perła Lublin 2:0

65e minuut.
Devenney probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ljutić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haj-Saleh begaat een overtreding. Ljutić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cârstea komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Cârstea passt de bal in één keer door. Devenney speelt de bal door. Ljutić rent richting de bal. Ljutić draait met de bal, schiet en ... Simon maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Cwelik kopt de bal weg. Katulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Katulski geeft de bal voor. Chojniak is nu in balbezit. Chojniak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wilki Morskie 35%, Perła Lublin 65%.
Wilki Morskie - Perła Lublin 2:0