Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legia Warszawa Wściekłe Pięści Węża
krycha Tactiek tajpan
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
60.7 gemiddelde waardering 72.1
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen uitmuntend
wonderbaarlijk Verdedigen briljant


5e minuut.
Na een snelle pass probeert Arca Vázquez de bal onder controle te krijgen. Helak is nu in balbezit. Nedvídek verovert de bal door een tackle van achteren. Nedvídek draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Warszawa - Wściekłe Pięści Węża 0:1

11e minuut.
Puławski geeft de bal voor. Huckerby kopt de bal weg. Hermanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat onderschept slim de pass. Wojdat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Gelety bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat verovert de bal door een tackle van achteren. Manuszewski is nu in balbezit. Wojdat onderschept slim de pass. Wojdat draait met de bal, schiet en ... Brito Nunes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Klungelig pakt Markiewicz de bal. Huckerby rent richting de bal. Huckerby geeft de bal voor. Nedvídek rent richting de bal. Nedvídek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nedvídek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedvídek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Liszka onderschept slim de pass. Liszka geeft de bal voor. Mergelkoch is nu in balbezit. Giżycki verovert de bal door een tackle van achteren. Giżycki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Legia Warszawa - Wściekłe Pięści Węża 1:1

21e minuut.
Markiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Magcalas rent richting de bal. Magcalas geeft een hoge lob. Giżycki is nu in balbezit. Giżycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Warszawa - Wściekłe Pięści Węża 2:1

24e minuut.
Nedvídek rent richting de bal. Helak begaat een overtreding. Nedvídek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Flaga zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nedvídek springt en kopt de bal. Brito Nunes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Legia Warszawa - Wściekłe Pięści Węża 2:2

27e minuut.
Nedvídek bereikt de bal nog maar net als eerste. Helak is nu in balbezit. Nedvídek verovert de bal door een tackle van achteren. Nedvídek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Warszawa - Wściekłe Pięści Węża 2:3

40e minuut.
Hermanowski onderschept slim de pass. Wojdat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat speelt de bal door. Nedvídek rent richting de bal. Nedvídek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Warszawa - Wściekłe Pięści Węża 2:4

43e minuut.
Magcalas met een sublieme pass. Stokowiec rent richting de bal. Bá Thiện schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bá Thiện krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Warszawa 46%, Wściekłe Pięści Węża 54%.
Legia Warszawa - Wściekłe Pięści Węża 2:4

46e minuut.
Duch komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Nedvídek kopt de bal weg. Helak is nu in balbezit. Wojdat onderschept slim de pass. Wojdat haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Warszawa - Wściekłe Pięści Węża 2:5

56e minuut.
Wojdat springt en kopt de bal. Brito Nunes probeert naar een medespeler te passen. Flaga kopt de bal weg. Czyrak geeft de bal voor. Wojdat maakt een snoekduik en kopt de bal. Brito Nunes bokst de bal weg.

59e minuut.
Gelety bereikt de bal nog maar net als eerste. Flaga onderschept slim de pass. Flaga probeert naar een medespeler te passen. Nedvídek rent richting de bal. Nedvídek haalt uit met een fantastische trap. Brito Nunes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Hermanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedvídek rent richting de bal. Czyrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyrak geeft een lange en hoge pass. Nedvídek krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Brito Nunes speelt de bal door. Chmiel kopt de bal weg. Puławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat onderschept slim de pass. Wojdat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Gelety controleert de bal met de borst. Nedvídek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gelety begaat een overtreding. Gelety krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Nedvídek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chmiel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gelety kopt de bal weg. Helak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdat verovert de bal door een tackle van achteren. Wojdat draait met de bal, schiet en ... Brito Nunes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Śmiejkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmiejkowski geeft een lange en hoge pass. Czyrak rent richting de bal. Czyrak schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Warszawa - Wściekłe Pięści Węża 2:6

80e minuut.
Mergelkoch speelt de bal door. Śmiejkowski is nu in balbezit. Stokowiec is nu in balbezit. Stokowiec schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Magcalas geeft een lange en hoge pass. Stokowiec heeft problemen om de bal te vangen. Mergelkoch probeert naar een medespeler te passen. Stokowiec is nu in balbezit. Stokowiec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Brito Nunes met een sublieme pass. Hermanowski kopt de bal weg. Magcalas is nu in balbezit. Magcalas geeft de bal voor. Giżycki krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Warszawa 55%, Wściekłe Pięści Węża 45%.
Legia Warszawa - Wściekłe Pięści Węża 2:6