Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BobaS Pędźące Ślimaki 2
5-3-2 w Tactiek skrzedloandrew
58% Balbezit 42%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
71.3 gemiddelde waardering 69.6
formidable Schieten excellent
formidable Passen outstanding
brilliant Verdedigen incredible


4e minuut.
Franus speelt de bal door. Klungelig pakt Morski de bal. Morski met een sublieme pass. Daar is Franus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franus geeft een hoge lob. Tierra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Garaba passt de bal zonder na te denken. Šparica rent richting de bal. Klinik begaat een overtreding. Klinik krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Lokatoš is nu in balbezit. Lokatoš geeft een hoge lob. Inworp. Ibar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garaba geeft de bal voor. Prado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Viola krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Omek met een sublieme pass. Morski bereikt de bal nog maar net als eerste. Morski passt de bal zonder na te denken. Franus is nu in balbezit. Franus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BobaS - Pędźące Ślimaki 2 1:0

27e minuut.
Godoy met een sublieme pass. Morski bereikt de bal nog maar net als eerste. Morski met een sublieme pass. Franus heeft problemen om de bal te vangen. Franus draait met de bal, schiet en ... Tierra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Giannino met een sublieme pass. Šparica bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Morski. Morski krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Kağıtçı geeft een hoge lob. Godoy rent richting de bal. Giannino verovert de bal door een tackle van achteren. Giannino draait met de bal, schiet en ... Prado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Hajto geeft een lange en hoge pass. Considine is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Klemczyk. Klemczyk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BobaS 42%, Pędźące Ślimaki 2 58%.
BobaS - Pędźące Ślimaki 2 1:0

54e minuut.
Morski met de inworp. Hajto is nu in balbezit. Hajto passt de bal in één keer door. Franus bereikt de bal nog maar net als eerste. Franus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Salaerts verovert de bal door een tackle van achteren. Franus is nu in balbezit. Franus passt de bal zonder na te denken. Considine rent richting de bal. Considine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BobaS - Pędźące Ślimaki 2 2:0

67e minuut.
Gualina passt de bal zonder na te denken. Giannino rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kamrowski. Kamrowski krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Morski is nu in balbezit. Morski passt de bal zonder na te denken. Franus is nu in balbezit. Franus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Considine speelt de bal door. Morski bereikt de bal nog maar net als eerste. Morski geeft een lange en hoge pass. Considine bereikt de bal nog maar net als eerste. Considine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BobaS - Pędźące Ślimaki 2 3:0

85e minuut.
Omek rent richting de bal. Hajto met een sublieme pass. Morski is nu in balbezit. Morski geeft een lange en hoge pass. Franus maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BobaS 32%, Pędźące Ślimaki 2 68%.
BobaS - Pędźące Ślimaki 2 3:0