Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Skuszew Toffiozy Mafiozy
V2 Tactiek 532Dcwp
45% Balbezit 55%
38% Spel op eigen helft 62%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
67 gemiddelde waardering 65.5
formidable Schieten excellent
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


1e minuut.
Klingelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Klingelmann geeft een lange en hoge pass. Daar is Rami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rami geeft een lange en hoge pass. Zagorda maakt een snoekduik en kopt de bal. Cuéllar Díaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Kedravič verovert de bal door een tackle van achteren. Kedravič geeft de bal voor. Van de Capelle kan de bal niet met de borst controleren. Zagorda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorda schiet op doel. Cuéllar Díaz bokst de bal weg.

18e minuut.
Kedravič passt de bal zonder na te denken. Klingelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Klingelmann geeft een lange en hoge pass. Prepelka maakt een snoekduik en kopt de bal. Zagorda maakt een snoekduik en kopt de bal. Cuéllar Díaz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Skuszew 36%, Toffiozy Mafiozy 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Skuszew - Toffiozy Mafiozy 0:0

52e minuut.
Beronja rent richting de bal. Beronja speelt de bal door. Rangelov is nu in balbezit. Rangelov geeft de bal voor. Ciapulewicz springt en kopt de bal. Datz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Mahé geeft de bal voor. Padrun probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beronja rent richting de bal. Beronja passt de bal zonder na te denken. Łagódka is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Kedravič trapt de bal weg van het doel. Rangelov geeft een hoge lob. Ciapulewicz rent richting de bal. Ciapulewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skuszew - Toffiozy Mafiozy 0:1

61e minuut.
Inworp. Rueda Ambrosio komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Padrun probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rami geeft een hoge lob. Zagorda springt en kopt de bal. Cuéllar Díaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Skuszew - Toffiozy Mafiozy 1:1

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rami zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Padrun geeft de bal voor. Zagorda springt en kopt de bal. Cuéllar Díaz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skuszew - Toffiozy Mafiozy 2:1

64e minuut.
Merdivenci probeert naar een medespeler te passen. Rangelov probeert naar een medespeler te passen. Beronja speelt de bal door. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Zagorda passt de bal zonder na te denken. Rami rent richting de bal. Rami passt de bal in één keer door. Zagorda is nu in balbezit. Zagorda schiet op doel. Cuéllar Díaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Janczylik onderschept slim de pass. Beronja rent richting de bal. Beronja passt de bal met de wreef. Łagódka rent richting de bal. Łagódka haalt uit met een fantastische trap. Datz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Rangelov onderschept slim de pass. Rangelov met een sublieme pass. Klungelig pakt Beronja de bal. Beronja geeft een lange en hoge pass. Łagódka krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Skuszew 41%, Toffiozy Mafiozy 59%.
FC Skuszew - Toffiozy Mafiozy 2:1