Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga III.07
  • Stadion: Arena Cyrkowa
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 35712
Latający Cyrk Nieznajomego MaliniakTeam
new_IIaL Tactiek berbelucha
61% Balbezit 39%
29% Spel op eigen helft 71%
32 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
74.1 gemiddelde waardering 49.5
outstanding Schieten solid
outstanding Passen solid
incredible Verdedigen good


2e minuut.
Maliniak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Diken met de inworp. Numankadi rent richting de bal. Numankadi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Diken bereikt de bal nog maar net als eerste. Diken passt de bal zonder na te denken. Numankadi rent richting de bal. Klungelig pakt Numankadi de bal. Numankadi haalt uit met een fantastische trap. Maliniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Satılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Satılmaz passt de bal met de wreef. Verba is nu in balbezit. Verba geeft een hoge lob. Numankadi springt en kopt de bal. Maliniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Carlomanho bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlomanho geeft een hoge lob. Numankadi kopt de bal weg. Marčeta heeft problemen om de bal te vangen. Marčeta haalt uit met een fantastische trap. Maliniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Klungelig pakt Verba de bal. Obiku begaat een overtreding. Verba raakt geblesseerd tijdens het duel. Satılmaz met een snel genomen vrije trap. Marčeta maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Latający Cyrk Nieznajomego - MaliniakTeam 1:0

14e minuut.
Al Gobash bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ramli bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Ramli passt de bal in één keer door. Al Gobash is nu in balbezit. Al Gobash draait met de bal, schiet en ... Charłampowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Benítez Pineda geeft een hoge lob. Satılmaz met een sublieme pass. Klungelig pakt Diken de bal. Diken geeft de bal voor. Marčeta springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Satılmaz kopt de bal weg. Diken bereikt de bal nog maar net als eerste. Diken met een sublieme pass. Numankadi is nu in balbezit. Numankadi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Carlomanho is nu in balbezit. Idahor onderschept slim de pass. Idahor passt de bal zonder na te denken. Al Gobash bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Gobash schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Verba kopt de bal weg. Klungelig pakt Brembati de bal. Marčeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Numankadi rent richting de bal. Numankadi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Bielski probeert naar een medespeler te passen. Marčeta rent richting de bal. Opabunmi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Opabunmi krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Verba geeft een lange en hoge pass. Numankadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Magheru legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Magheru krijgt een gele kaart. Numankadi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Numankadi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Maliniak bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Numankadi rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Satılmaz passt de bal zonder na te denken. Verba heeft problemen om de bal te vangen. Verba passt de bal zonder na te denken. Satılmaz is nu in balbezit. Satılmaz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latający Cyrk Nieznajomego 35%, MaliniakTeam 65%.
Latający Cyrk Nieznajomego - MaliniakTeam 1:0

46e minuut.
Hermoso komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Verba rent richting de bal. Verba speelt de bal door. Satılmaz met een sublieme pass. Marčeta is nu in balbezit. Marčeta schiet op doel. Hermoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marčeta rent richting de bal. Marčeta draait met de bal, schiet en ... Hermoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Latający Cyrk Nieznajomego - MaliniakTeam 2:0

50e minuut.
Bielski speelt de bal door. Verba heeft problemen om de bal te vangen. Verba geeft een hoge lob. Marčeta heeft problemen om de bal te vangen. Marčeta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Verba probeert naar een medespeler te passen. Marčeta is nu in balbezit. Brembati tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marčeta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Marčeta neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Hermoso bokst de bal weg. Klungelig pakt Maliniak de bal. Numankadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Numankadi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Numankadi passt de bal zonder na te denken. Diken bereikt de bal nog maar net als eerste. Diken speelt de bal door. Numankadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Numankadi draait met de bal, schiet en ... Hermoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Satılmaz passt de bal in één keer door. Verba is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Verba zal de hoekschop nemen. Numankadi krijgt zijn hoofd ertegen. Hermoso bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Verba is nu in balbezit. Verba speelt de bal door. Numankadi rent richting de bal. Numankadi haalt uit met een fantastische trap. Hermoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Latający Cyrk Nieznajomego - MaliniakTeam 3:0

69e minuut.
Satılmaz met een sublieme pass. Marčeta is nu in balbezit. Verba is nu in balbezit. Verba passt de bal in één keer door. Marčeta geeft een hoge lob. Hermoso bokst de bal weg.

70e minuut.
Marčeta heeft problemen om de bal te vangen. Marčeta probeert naar een medespeler te passen. Verba is nu in balbezit. Verba geeft de bal voor. Numankadi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Diken passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Verba de bal. Verba met een sublieme pass. Marčeta is nu in balbezit. Marčeta haalt uit met een fantastische trap. Hermoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Verba speelt de bal door. Daar is Marčeta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van Toğuz ... Strafschop! Toğuz krijgt een gele kaart. Marčeta raakt geblesseerd tijdens het duel. Maliniak komt het veld opgelopen. Marčeta legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Diken kopt de bal weg. Maliniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maliniak geeft een hoge lob. Numankadi heeft problemen om de bal te vangen. Numankadi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Marčeta onderschept slim de pass. Marčeta probeert naar een medespeler te passen. Verba rent richting de bal. Verba haalt uit met een fantastische trap. Hermoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Numankadi heeft problemen om de bal te vangen. Numankadi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Diken de bal. Numankadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Numankadi geeft de bal voor. Hermoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Numankadi rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hermoso trapt de bal weg van het doel. Satılmaz kopt de bal weg. Marčeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Marčeta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latający Cyrk Nieznajomego 24%, MaliniakTeam 76%.
Latający Cyrk Nieznajomego - MaliniakTeam 3:0