Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sianowie FC Koło STAR
k2 v2.0 Tactiek Taka sobie taksa
47% Balbezit 53%
72% Spel op eigen helft 28%
5 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
68.3 gemiddelde waardering 65.2
formidabel Schieten formidabel
zeer goed Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Lubosz is nu in balbezit. Lubosz passt de bal met de wreef. Gonglík rent richting de bal. Gonglík geeft een lange en hoge pass. Lubosz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Jaskóła rent richting de bal. Jaskóła passt de bal in één keer door. Lubosz is nu in balbezit. Lubosz draait met de bal, schiet en ... Rajalo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sianowie - FC Koło STAR 0:1

21e minuut.
Skrętkowicz kopt de bal weg. Irmisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Iwan ... Strafschop! Irmisch moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Irmisch kan niet meer verder spelen. Çokay komt het veld opgelopen. Betliński neemt de penalty, wat een uithaal! Bartołowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Sianowie - FC Koło STAR 1:1

26e minuut.
Aszer met een sublieme pass. Siarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Siarzewski verovert de bal door een tackle van achteren. Siarzewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Jaskóła met een sublieme pass. Gonglík rent richting de bal. Gonglík speelt de bal door. Lubosz rent richting de bal. Lubosz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Gałczyński de bal onder controle te krijgen. Gonglík bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonglík passt de bal in één keer door. Lubosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubosz schiet op doel. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Klungelig pakt Gałczyński de bal. Bäumer is nu in balbezit. Lubosz is nu in balbezit. Lubosz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sianowie - FC Koło STAR 1:2

34e minuut.
Bakkehaug kopt de bal weg. Gonglík bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonglík geeft een lange en hoge pass. Lubosz krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sianowie - FC Koło STAR 1:3

39e minuut.
Ujazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujazdowski met een sublieme pass. Gonglík bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonglík geeft een hoge lob. Lubosz krijgt zijn hoofd ertegen. Rajalo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Ciocan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bäumer is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siarzewski. Siarzewski krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Skrętkowicz met de inworp. Daar is Çokay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çokay geeft een hoge lob. Siarzewski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sianowie - FC Koło STAR 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sianowie 72%, FC Koło STAR 28%.
FC Sianowie - FC Koło STAR 2:3

52e minuut.
Bakkehaug probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gonglík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonglík geeft een hoge lob. Lubosz is nu in balbezit. Lubosz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Gonglík heeft problemen om de bal te vangen. Gonglík speelt de bal door. Lubosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubosz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sianowie - FC Koło STAR 2:4

60e minuut.
Bourdon komt het veld opgelopen.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciocan met de inworp. Bäumer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bäumer geeft een hoge lob. Bourdon krijgt zijn hoofd ertegen. Rajalo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Jaskóła bereikt de bal nog maar net als eerste. Betliński verovert de bal door een tackle van achteren. Betliński geeft een hoge lob. Siarzewski is nu in balbezit. Siarzewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Çokay is nu in balbezit. Çokay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sianowie - FC Koło STAR 3:4

72e minuut.
Jaskóła rent richting de bal. Jaskóła probeert naar een medespeler te passen. Ciocan is nu in balbezit. Ciocan geeft een hoge lob. Bourdon maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Jaskóła probeert naar een medespeler te passen. Bäumer probeert naar een medespeler te passen. Gonglík rent richting de bal. Gonglík geeft de bal voor. Bourdon krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Bäumer probeert naar een medespeler te passen. Gonglík is nu in balbezit. Gonglík passt de bal in één keer door. Daar is Bourdon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bourdon schiet op doel. Rajalo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Sypniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Sypniewski geeft een lange en hoge pass. Frontczek kan de bal niet met de borst controleren. Bourdon is nu in balbezit. Bourdon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sianowie 72%, FC Koło STAR 28%.
FC Sianowie - FC Koło STAR 3:4