Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Pieczewo Olsztyn F.C. Klaudia Mokas
4-4-2-def Tactiek muisyle
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
73.2 gemiddelde waardering 63.2
outstanding Schieten formidable
outstanding Passen very good
incredible Verdedigen excellent


6e minuut.
Loayza passt de bal met de wreef. Coudet is nu in balbezit. Coudet met een sublieme pass. Loayza bereikt de bal nog maar net als eerste. Loayza speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Coudet passt de bal in één keer door. Loayza probeert naar een medespeler te passen. Puńko is nu in balbezit. Puńko schiet op doel. Bar Levi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Pieczewo Olsztyn - F.C. Klaudia Mokas 1:0

18e minuut.
Butucea heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Konka. Butucea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bouchard zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Krzystek is nu in balbezit. Hubler is nu in balbezit. Hubler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Muslin speelt de bal door. Puńko rent richting de bal. D`Urso schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. D`Urso krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Daar is Di Campo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Campo passt de bal zonder na te denken. Eswarapu rent richting de bal. Eswarapu schiet op doel. Deneuker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MKS Pieczewo Olsztyn - F.C. Klaudia Mokas 1:1

22e minuut.
Konka geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bouchard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Butucea geeft een hoge lob. Hubler krijgt zijn hoofd ertegen. Deneuker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Di Campo probeert naar een medespeler te passen. Şuteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eswarapu verovert de bal door een tackle van achteren. Eswarapu schiet op doel. Deneuker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Pieczewo Olsztyn - F.C. Klaudia Mokas 1:2

34e minuut.
Bobadilla met een sublieme pass. Coudet is nu in balbezit. Coudet passt de bal zonder na te denken. Loayza bereikt de bal nog maar net als eerste. Loayza haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Casas kopt de bal weg. Coudet is nu in balbezit. Coudet geeft een lange en hoge pass. Puńko rent richting de bal. Puńko schiet op doel. Bar Levi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. St. George is nu in balbezit. St. George draait met de bal, schiet en ... Bar Levi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Coudet passt de bal zonder na te denken. Loayza met een sublieme pass. Bobadilla geeft de bal voor. Puńko maakt een snoekduik en kopt de bal. Bar Levi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MKS Pieczewo Olsztyn - F.C. Klaudia Mokas 2:2

43e minuut.
St. George passt de bal in één keer door. Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Muslin maakt een afschuwelijke overtreding. Muslin krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Loayza met een sublieme pass. Bobadilla speelt de bal door. Klungelig pakt Puńko de bal. Puńko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Pieczewo Olsztyn 49%, F.C. Klaudia Mokas 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MKS Pieczewo Olsztyn - F.C. Klaudia Mokas 2:2

51e minuut.
Casas is nu in balbezit. Casas geeft een hoge lob. Eswarapu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubler is nu in balbezit. Hubler haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Di Campo speelt de bal door. Butucea is nu in balbezit. Butucea speelt de bal door. Hubler is nu in balbezit. Hubler haalt uit met een fantastische trap. Deneuker bokst de bal weg.

56e minuut.
Puńko rent richting de bal. Puńko probeert naar een medespeler te passen. Loayza geeft een hoge lob. Coudet is nu in balbezit. Coudet schiet op doel. Bar Levi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Ropśnik speelt de bal door. Eswarapu is nu in balbezit. Şuteu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Şuteu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Şuteu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

67e minuut.
Butucea kopt de bal weg. Krzystek rent richting de bal. Krzystek passt de bal in één keer door. Eswarapu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eswarapu draait met de bal, schiet en ... Deneuker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Pieczewo Olsztyn 59%, F.C. Klaudia Mokas 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MKS Pieczewo Olsztyn - F.C. Klaudia Mokas 2:2