Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga III.09
  • Stadion: Juventus Stadium
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 23560
Juventus Dąbrowa Górnicza Pachnące Skunksy
5-3-2 Test Tactiek 5-2-lewe-2 OFF
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
70.7 gemiddelde waardering 70.1
formidabel Schieten formidabel
uitmuntend Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitmuntend


11e minuut.
Graňák maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Nędza kopt de bal weg. Warner is nu in balbezit. Warner haalt uit met een fantastische trap. Dubilis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Dąbrowa Górnicza - Pachnące Skunksy 0:1

16e minuut.
Daar is Duczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bangis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bangis geeft de bal voor. Burman rent richting de bal. Burman draait met de bal, schiet en ... Szmit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duczek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rydzyk is nu in balbezit. Rydzyk geeft een lange en hoge pass. Warner maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Dąbrowa Górnicza - Pachnące Skunksy 0:2

27e minuut.
Mórocz rent richting de bal. Mórocz geeft een lange en hoge pass. Toivakainen heeft problemen om de bal te vangen. Toivakainen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Dąbrowa Górnicza - Pachnące Skunksy 1:2

31e minuut.
Duczek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rydzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydzyk probeert naar een medespeler te passen. Warner bereikt de bal nog maar net als eerste. Warner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Dąbrowa Górnicza - Pachnące Skunksy 1:3

33e minuut.
Daar is Nędza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Duczek passt de bal zonder na te denken. Warner bereikt de bal nog maar net als eerste. Warner draait met de bal, schiet en ... Dubilis bokst de bal weg.

35e minuut.
Bronowicki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tomalczyk met de inworp. Bangis geeft een lange en hoge pass. Toivakainen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Dąbrowa Górnicza - Pachnące Skunksy 2:3

37e minuut.
Rydzyk met een sublieme pass. Klungelig pakt Póczik de bal. Póczik geeft een lange en hoge pass. Nędza maakt een snoekduik en kopt de bal. Dubilis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Rydzyk met een sublieme pass. Bonzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonzan speelt de bal door. Warner rent richting de bal. Warner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Dąbrowa Górnicza 57%, Pachnące Skunksy 43%.
Juventus Dąbrowa Górnicza - Pachnące Skunksy 2:3

46e minuut.
Toper komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Rydzyk passt de bal met de wreef. Toper is nu in balbezit. Toper passt de bal in één keer door. Nędza rent richting de bal. Nędza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Klungelig pakt Bonzan de bal. Garjelea rent richting de bal. Rydzyk onderschept slim de pass. Rydzyk geeft de bal voor. Warner maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Toper rent richting de bal. Toper passt de bal zonder na te denken. Póczik rent richting de bal. Póczik geeft de bal voor. Warner krijgt zijn hoofd ertegen. Dubilis bokst de bal weg.

69e minuut.
Garjelea met een sublieme pass. Mórocz rent richting de bal. Mórocz geeft de bal voor. Toivakainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Toivakainen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juventus Dąbrowa Górnicza - Pachnące Skunksy 3:3

74e minuut.
Bangis speelt de bal door. Tomalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalczyk met een sublieme pass. Burman rent richting de bal. Burman haalt uit met een fantastische trap. Szmit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Póczik geeft de bal voor. Trudnos kopt de bal weg. Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Warner verovert de bal door een tackle van achteren. Warner draait met de bal, schiet en ... Dubilis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Tomalczyk rent richting de bal. Tomalczyk geeft een lange en hoge pass. Toivakainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Toivakainen draait met de bal, schiet en ... Szmit maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Dąbrowa Górnicza 68%, Pachnące Skunksy 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juventus Dąbrowa Górnicza - Pachnące Skunksy 3:3