Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Novaki Noviak Oziery
G_1 Tactiek skrzy532hura+2
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
68 gemiddelde waardering 67.4
formidable Schieten excellent
excellent Passen excellent
incredible Verdedigen incredible


1e minuut.
Zelek kopt de bal weg. Mesila rent richting de bal. Mesila speelt de bal door. Zelek is nu in balbezit. Zelek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zelek geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Kurzok rent richting de bal. Kurzok passt de bal zonder na te denken. Zelek rent richting de bal. Zelek schiet op doel. Robak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
McKinnon bereikt de bal nog maar net als eerste. McKinnon geeft de bal voor. Kurzok kopt de bal weg. Zelek rent richting de bal. Zelek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Paćkowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Gyurcsány de bal. Gyurcsány geeft de bal voor. Gmyrek maakt een snoekduik en kopt de bal. Vicente probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Novaki Noviak - Oziery 0:1

34e minuut.
Mesila probeert naar een medespeler te passen. Kurzok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzok geeft de bal voor. Salvador krijgt zijn hoofd ertegen. Altuve werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Novaki Noviak - Oziery 1:1

44e minuut.
Mesila bereikt de bal nog maar net als eerste. Madoń is nu in balbezit. Mesila verovert de bal door een tackle van achteren. Mesila geeft een lange en hoge pass. Zelek maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novaki Noviak 46%, Oziery 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Novaki Noviak - Oziery 1:1

55e minuut.
ArtÍco bereikt de bal nog maar net als eerste. Velling verovert de bal door een tackle van achteren. McKinnon kan de bal niet met de borst controleren. Velling is nu in balbezit. Velling schiet op doel. Vicente verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Stokłosa speelt de bal door. Art├ìco rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Velling. Velling krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Vicente niet meer kan verder spelen. Zakonieczny komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Paćkowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Deja komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Velling verovert de bal door een tackle van achteren. Deja speelt de bal door. Gmyrek rent richting de bal. Gmyrek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Novaki Noviak - Oziery 1:2

90e minuut.
Madoń probeert naar een medespeler te passen. Deja is nu in balbezit. Deja met een sublieme pass. Daar is Gmyrek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gmyrek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Novaki Noviak - Oziery 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novaki Noviak 51%, Oziery 49%.
Novaki Noviak - Oziery 1:3