Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Koło STAR MKS Pieczewo Olsztyn
Taka sobie taksa Tactiek 4-5-1-def
46% Balbezit 54%
30% Spel op eigen helft 70%
15 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
66.4 gemiddelde waardering 72.3
formidable Schieten formidable
formidable Passen formidable
outstanding Verdedigen brilliant


4e minuut.
Ciocan is nu in balbezit. Ciocan geeft de bal voor. Coudet controleert de bal met de borst. Ciocan geeft de bal voor. Lubosz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Iwan kan de bal niet met de borst controleren. Puńko rent richting de bal. Ujazdowski onderschept slim de pass. Bobadilla onderschept slim de pass. Bobadilla draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Konka geeft de bal voor. St. George kopt de bal weg. Iwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Puńko onderschept slim de pass. Puńko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Inworp. Gonglík met een snelle inworp. Halika is nu in balbezit. Lubosz onderschept slim de pass. Lubosz haalt uit met een fantastische trap. Deneuker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Tlaga is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van St. George. Tlaga raakt geblesseerd tijdens het duel. Ciocan met een snel genomen vrije trap. Lubosz maakt een snoekduik en kopt de bal. Deneuker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Bobadilla verovert de bal door een tackle van achteren. Bobadilla geeft de bal voor. Ujazdowski is nu in balbezit. Puńko onderschept slim de pass. Puńko haalt uit met een fantastische trap. Bartołowicz bokst de bal weg.

40e minuut.
Bäumer probeert naar een medespeler te passen. Gonglík is nu in balbezit. Gonglík geeft een hoge lob. Lubosz is nu in balbezit. Lubosz haalt uit met een fantastische trap. Deneuker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Bäumer passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gonglík de bal. Gonglík geeft een lange en hoge pass. Lubosz maakt een snoekduik en kopt de bal. Deneuker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koło STAR - MKS Pieczewo Olsztyn 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Koło STAR 29%, MKS Pieczewo Olsztyn 71%.
FC Koło STAR - MKS Pieczewo Olsztyn 1:0

46e minuut.
Loayza komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Tlaga passt de bal in één keer door. Sypniewski is nu in balbezit. Sypniewski geeft een lange en hoge pass. Lubosz is nu in balbezit. Lubosz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Bäumer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bäumer passt de bal in één keer door. Gonglík bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonglík geeft de bal voor. Lubosz maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Myszka verovert de bal door een tackle van achteren. Myszka geeft een hoge lob. Bäumer is nu in balbezit. Bäumer geeft een lange en hoge pass. Lubosz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bourdon komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Bäumer passt de bal met de wreef. Gonglík heeft problemen om de bal te vangen. Gonglík speelt de bal door. Bourdon rent richting de bal. Bourdon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Ciocan geeft de bal voor. Halika is nu in balbezit. Bourdon onderschept slim de pass. Bourdon haalt uit met een fantastische trap. Deneuker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koło STAR - MKS Pieczewo Olsztyn 2:0

80e minuut.
Bobadilla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iwan rent richting de bal. Loayza onderschept slim de pass. Loayza haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Sypniewski speelt de bal door. St. George met een sublieme pass. Loayza is nu in balbezit. Loayza haalt uit met een fantastische trap. Bartołowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Koło STAR - MKS Pieczewo Olsztyn 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Koło STAR 31%, MKS Pieczewo Olsztyn 69%.
FC Koło STAR - MKS Pieczewo Olsztyn 2:1