Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VFB BIADACZ turyści
Nowy gigigolo Tactiek 1v235
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
62.5 gemiddelde waardering 69.9
excellent Schieten outstanding
solid Passen formidable
excellent Verdedigen outstanding


1e minuut.
Özartunç bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehta speelt de bal door. Świężawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świężawski geeft een hoge lob. Ghilardi springt en kopt de bal. Ořech verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Jarzyński passt de bal met de wreef. Świężawski geeft de bal voor. Rubio is nu in balbezit. Ghilardi onderschept slim de pass. Ghilardi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Mehta passt de bal in één keer door. Daar is Przywóski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przywóski geeft een lange en hoge pass. Ribas rent richting de bal. Ribas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Janiš rent richting de bal. Janiš passt de bal in één keer door. Ghilardi is nu in balbezit. Ghilardi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VFB BIADACZ - turyści 0:1

14e minuut.
Mehta probeert naar een medespeler te passen. Ghilardi rent richting de bal. Ghilardi passt de bal zonder na te denken. Świężawski geeft de bal voor. Surowiec krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Surowiec heeft problemen om de bal te vangen. Ghilardi is nu in balbezit. Surowiec rent richting de bal. Surowiec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VFB BIADACZ - turyści 0:2

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Świężawski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mehta rent richting de bal. Mehta geeft de bal voor. Surowiec krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Darcourt speelt de bal door. Świężawski is nu in balbezit. Świężawski geeft de bal voor. Surowiec krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
VFB BIADACZ - turyści 0:3

40e minuut.
Janiš geeft een lange en hoge pass. Ghilardi is nu in balbezit. Met opzet legt Rubio zijn tegenspeler op de grond. Rubio krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VFB BIADACZ 71%, turyści 29%.
VFB BIADACZ - turyści 0:3

51e minuut.
Figueroa verovert de bal door een tackle van achteren. Figueroa geeft een hoge lob. Kasza rent richting de bal. Ribas verovert de bal door een tackle van achteren. Ribas haalt uit met een fantastische trap. Quintanilha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bădiţă is nu in balbezit. Bădiţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VFB BIADACZ - turyści 1:3

52e minuut.
Świężawski is nu in balbezit. Świężawski geeft een hoge lob. Rubio rent richting de bal. Surowiec rent richting de bal. Surowiec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Mehta is nu in balbezit. Mehta speelt de bal door. Świężawski heeft problemen om de bal te vangen. Świężawski geeft de bal voor. Surowiec krijgt zijn hoofd ertegen. Ořech bokst de bal weg.

72e minuut.
Kasza met een sublieme pass. Mehta met een sublieme pass. Świężawski rent richting de bal. Świężawski geeft een hoge lob. Surowiec krijgt zijn hoofd ertegen. Ořech kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Priceputu probeert naar een medespeler te passen. Surowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Janiš geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ghilardi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
VFB BIADACZ - turyści 1:4

83e minuut.
Świężawski geeft de bal voor. Daar is Radyszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surowiec rent richting de bal. Surowiec schiet op doel. Rubio probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
VFB BIADACZ - turyści 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VFB BIADACZ 65%, turyści 35%.
VFB BIADACZ - turyści 1:5