Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC FAWORYCI NoViAkI DeBeŚcIaKi
3-5-2 Tactiek :-P
45% Balbezit 55%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 26
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
57.9 gemiddelde waardering 62.7
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Əmirquliyev speelt de bal door. Daar is Borghetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borghetti passt de bal zonder na te denken. Dolenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolenský draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Əmirquliyev rent richting de bal. Borghetti rent richting de bal. Əmirquliyev rent richting de bal. Borghetti rent richting de bal. Borghetti schiet op doel. Szczytniewski bokst de bal weg.

27e minuut.
Güneyer passt de bal in één keer door. El Rabee rent richting de bal. Stręt legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! El Rabee moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. El Rabee kan niet meer verder spelen. Ciucean komt het veld opgelopen. Mederski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Ferrieri werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FAWORYCI - NoViAkI DeBeŚcIaKi 1:0

39e minuut.
Borghetti rent richting de bal. Borghetti passt de bal in één keer door. Dolenský rent richting de bal. Dolenský schiet op doel. Szczytniewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC FAWORYCI - NoViAkI DeBeŚcIaKi 1:1

43e minuut.
Frondizi probeert de bal aan de voet te houden. Borghetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Borghetti probeert naar een medespeler te passen. Cieślewicz geeft de bal voor. Dolenský maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FAWORYCI 74%, NoViAkI DeBeŚcIaKi 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC FAWORYCI - NoViAkI DeBeŚcIaKi 1:1

48e minuut.
Gocuł geeft een lange en hoge pass. Avilés kopt de bal weg. Klungelig pakt Gaduła de bal. Əmirquliyev rent richting de bal. Əmirquliyev schiet op doel. Szczytniewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Borghetti heeft problemen om de bal te vangen. Borghetti passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dolenský de bal. Dolenský schiet op doel. Golak probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cieślewicz zal de hoekschop nemen. Dolenský maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Reissar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gocuł bereikt de bal nog maar net als eerste. Gocuł met een sublieme pass. Reissar is nu in balbezit. Reissar geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Rembisz probeert naar een medespeler te passen. Borghetti rent richting de bal. Borghetti speelt de bal door. Dolenský heeft problemen om de bal te vangen. Dolenský schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Gocuł verovert de bal door een tackle van achteren. Gocuł passt de bal met de wreef. Reissar is nu in balbezit. Reissar geeft een hoge lob. Borghetti maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gocuł met de inworp. Reissar rent richting de bal. Reissar geeft de bal voor. Borghetti krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC FAWORYCI - NoViAkI DeBeŚcIaKi 1:2

65e minuut.
Borghetti is nu in balbezit. Borghetti passt de bal in één keer door. Dolenský is nu in balbezit. Dolenský draait met de bal, schiet en ... Szczytniewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Stręt heeft problemen om de bal te vangen. Stręt probeert naar een medespeler te passen. Gocuł bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolenský is nu in balbezit. Dolenský schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Rembisz passt de bal in één keer door. Daar is Dolenský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolenský passt de bal in één keer door. Borghetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Borghetti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Cieślewicz met de inworp. Əmirquliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirquliyev geeft een hoge lob. Dolenský is nu in balbezit. Dolenský draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Güneyer onderschept slim de pass. Klungelig pakt Güneyer de bal. Güneyer passt de bal met de wreef. Ciucean is nu in balbezit. Ciucean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC FAWORYCI - NoViAkI DeBeŚcIaKi 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC FAWORYCI 70%, NoViAkI DeBeŚcIaKi 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC FAWORYCI - NoViAkI DeBeŚcIaKi 2:2