Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
-HALA Madrid- KP Kluch
wtf? Tactiek ok
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
65.6 gemiddelde waardering 63
formidable Schieten excellent
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


4e minuut.
Amsterdamski rent richting de bal. Amsterdamski speelt de bal door. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Santos Viana rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Acerola geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Santos Viana springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
-HALA Madrid- - KP Kluch 0:1

28e minuut.
Acerola probeert naar een medespeler te passen. Moraru verovert de bal door een tackle van achteren. Sikawa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Santos Viana is nu in balbezit. Santos Viana draait met de bal, schiet en ... Guiming bokst de bal weg.

35e minuut.
Moraru onderschept slim de pass. Moraru geeft een lange en hoge pass. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş haalt uit met een fantastische trap. Šašo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Mandler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amsterdamski is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Mandler ... Strafschop! Mandler krijgt een gele kaart. Amsterdamski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Amsterdamski neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Šašo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Hyży rent richting de bal. Hyży geeft een hoge lob. ten Hag kopt de bal weg. Gliszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliszczyński schiet op doel. Šašo bokst de bal weg.

43e minuut.
Santos Viana is nu in balbezit. Dombkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombkowski passt de bal met de wreef. Sikawa is nu in balbezit. Sikawa draait met de bal, schiet en ... Guiming bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -HALA Madrid- 52%, KP Kluch 48%.
-HALA Madrid- - KP Kluch 0:1

54e minuut.
Tamudo Montero geeft een lange en hoge pass. Daar is Smyła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sikawa onderschept slim de pass. Sikawa haalt uit met een fantastische trap. Guiming probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Moraru passt de bal in één keer door. Ingar is nu in balbezit. Ingar met een sublieme pass. Amsterdamski rent richting de bal. Amsterdamski schiet op doel. Šašo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
ten Hag geeft een lange en hoge pass. Santos Viana rent richting de bal. Smyła begaat een overtreding. Santos Viana is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. de Melo komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Dombkowski neemt vlug de vrije trap. Sikawa is nu in balbezit. Moraru rent richting de bal. Sikawa onderschept slim de pass. Sikawa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Santos Viana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos Viana schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
-HALA Madrid- - KP Kluch 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -HALA Madrid- 46%, KP Kluch 54%.
-HALA Madrid- - KP Kluch 0:2