Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tsubasa Squad FC FAWORYCI
nie moja Tactiek 3-5-2
48% Balbezit 52%
33% Spel op eigen helft 67%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
64.7 gemiddelde waardering 61.5
uitmuntend Schieten formidabel
uitmuntend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Karović geeft de bal voor. Inworp. Golub`ev met een snelle inworp. Ciucean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucean draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tsubasa Squad - FC FAWORYCI 0:1

21e minuut.
Karović onderschept slim de pass. Karović geeft een hoge lob. Paroháč geeft een lange en hoge pass. Jakimowicz rent richting de bal. Jakimowicz schiet op doel. Szczytniewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Frondizi met een sublieme pass. Eroğlu is nu in balbezit. Eroğlu passt de bal met de wreef. Ciucean rent richting de bal. Ciucean schiet op doel. Diaziani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Golub`ev geeft de bal voor. Bezecný probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Güneyer maakt een snoekduik en kopt de bal. Diaziani bokst de bal weg. Karović kopt de bal weg. Daar is Jaworski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mederski is nu in balbezit. Mederski geeft een lange en hoge pass. Ciucean krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Karović geeft de bal voor. Taşçıoğlu geeft een lange en hoge pass. Daar is Gruszczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Güneyer is nu in balbezit. Güneyer schiet op doel. Diaziani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Golub`ev bereikt de bal nog maar net als eerste. Golub`ev geeft een lange en hoge pass. Eroğlu kopt de bal weg. Güneyer is nu in balbezit. Güneyer draait met de bal, schiet en ... Diaziani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tsubasa Squad 38%, FC FAWORYCI 62%.
Tsubasa Squad - FC FAWORYCI 0:1

46e minuut.
Avilés is nu in balbezit. Avilés passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Taşçıoğlu de bal. Jakimowicz rent richting de bal. Jakimowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Draganov geeft een hoge lob. Krochmal kopt de bal weg. Klungelig pakt Frondizi de bal. Jakimowicz rent richting de bal. Jakimowicz schiet op doel. Szczytniewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Montenegro geeft een lange en hoge pass. Krochmal rent richting de bal. Krochmal geeft de bal voor. Jakimowicz krijgt zijn hoofd ertegen. Szczytniewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Golak is nu in balbezit. Golak geeft een lange en hoge pass. Ciucean probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karović geeft een lange en hoge pass. Jakimowicz kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Jaworski geeft de bal voor. Taşçıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Aknai heeft problemen om de bal te vangen. Jakimowicz rent richting de bal. Jakimowicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Gruszczyński is nu in balbezit. Gruszczyński geeft de bal voor. Aknai probeert de bal met de borst te controleren. Jakimowicz onderschept slim de pass. Jakimowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Krochmal bereikt de bal nog maar net als eerste. Krochmal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tsubasa Squad - FC FAWORYCI 1:1

78e minuut.
Jakimowicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Buchta komt het veld opgelopen. Frondizi neemt vlug de vrije trap. Eroğlu rent richting de bal. Eroğlu geeft een hoge lob. Ciucean springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tsubasa Squad - FC FAWORYCI 1:2

85e minuut.
Eroğlu passt de bal in één keer door. Draganov rent richting de bal. Draganov geeft een hoge lob. Aknai rent richting de bal. Buchta onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tsubasa Squad 28%, FC FAWORYCI 72%.
Tsubasa Squad - FC FAWORYCI 1:2