Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.01
  • Stadion: KP Kluch Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 42000
KP Kluch ZKS Siekiera Piła
ok Tactiek Paul v.8.1
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
61.2 gemiddelde waardering 60.3
formidable Schieten excellent
very good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Megyesi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tamudo Montero. Megyesi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rybacki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cordsen maakt een snoekduik en kopt de bal. Šašo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Rybacki onderschept slim de pass. Rybacki passt de bal zonder na te denken. Juršić rent richting de bal. Juršić schiet op doel. Šašo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Kluch - ZKS Siekiera Piła 0:1

14e minuut.
Roszko rent richting de bal. Cabrera verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrera passt de bal in één keer door. Cordsen is nu in balbezit. Cordsen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Šašo probeert naar een medespeler te passen. Syroka is nu in balbezit. Syroka speelt de bal door. Juršić heeft problemen om de bal te vangen. Juršić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Syroka speelt de bal door. Cabrera geeft een lange en hoge pass. Mandler heeft problemen om de bal te vangen. Juršić bereikt de bal nog maar net als eerste. Juršić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Daar is Mandler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cordsen is nu in balbezit. de Melo begaat een overtreding. de Melo krijgt een gele kaart. Cordsen wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cordsen kan niet meer verder spelen. Mahakyan komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Juršić rent richting de bal. Juršić haalt uit met een fantastische trap. de Melo heeft problemen om de bal te vangen. Mahakyan is nu in balbezit. Mahakyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Krog verovert de bal door een tackle van achteren. Megyesi rent richting de bal. Tamudo Montero rent richting de bal. Tamudo Montero geeft een lange en hoge pass. Sikawa springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Roszko probeert naar een medespeler te passen. Timočko rent richting de bal. Timočko passt de bal zonder na te denken. Roszko is nu in balbezit. Roszko geeft een lange en hoge pass. Leoni bokst de bal weg.

25e minuut.
Syroka kopt de bal weg. Juršić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandler bereikt de bal nog maar net als eerste. Juršić verovert de bal door een tackle van achteren. Juršić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mahakyan rent richting de bal. Mahakyan haalt uit met een fantastische trap. Šašo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Santos Viana bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikawa rent richting de bal. Cabrera is nu in balbezit. Sikawa onderschept slim de pass. Sikawa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Syroka probeert naar een medespeler te passen. Juršić rent richting de bal. Juršić passt de bal met de wreef. Mahakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahakyan haalt uit met een fantastische trap. Šašo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Kluch - ZKS Siekiera Piła 0:2

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Sikawa stond buitenspel. Rover maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Juršić kopt de bal weg. Mahakyan is nu in balbezit. Mahakyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Kluch 64%, ZKS Siekiera Piła 36%.
KP Kluch - ZKS Siekiera Piła 0:2

47e minuut.
Timočko geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cabrera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Syroka geeft de bal voor. Mahakyan krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Kafetzis is nu in balbezit. Acerola onderschept slim de pass. Acerola speelt de bal door. Sikawa is nu in balbezit. Sikawa haalt uit met een fantastische trap. Leoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Cabrera geeft een lange en hoge pass. Daar is Aptsiauri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahakyan haalt uit met een fantastische trap. Šašo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Juršić bereikt de bal nog maar net als eerste. Juršić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Kluch - ZKS Siekiera Piła 0:3

55e minuut.
Acerola bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyesi begaat een overtreding. Acerola is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. ten Hag met een snel genomen vrije trap. Sikawa springt en kopt de bal. Leoni bokst de bal weg.

71e minuut.
Tamudo Montero passt de bal in één keer door. Santos Viana bereikt de bal nog maar net als eerste. Acerola is nu in balbezit. Santos Viana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos Viana schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Syroka onderschept slim de pass. Syroka passt de bal in één keer door. Mahakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahakyan haalt uit met een fantastische trap. Šašo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KP Kluch - ZKS Siekiera Piła 0:4

79e minuut.
Pro is nu in balbezit. Santos Viana onderschept slim de pass. Santos Viana passt de bal met de wreef. Sikawa is nu in balbezit. Sikawa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Tamudo Montero rent richting de bal. Tamudo Montero passt de bal met de wreef. Acerola is nu in balbezit. Acerola passt de bal met de wreef. Tamudo Montero geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Kluch 47%, ZKS Siekiera Piła 53%.
KP Kluch - ZKS Siekiera Piła 0:4