Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PSZCZOŁY KOSAKOWO Sereals
moja 442 Tactiek Widzew
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
69.3 gemiddelde waardering 63
wonderbaarlijk Schieten zeer goed
formidabel Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Bugała rent richting de bal. Bugała geeft een hoge lob. Lepper met een sublieme pass. Rozdrażewski geeft de bal voor. Văn Vũ krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
PSZCZOŁY KOSAKOWO - Sereals 1:0

14e minuut.
Fejkiel geeft de bal voor. Amantegui heeft problemen om de bal te vangen. Bugała bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vũ onderschept slim de pass. Văn Vũ haalt uit met een fantastische trap. Mighten bokst de bal weg.

15e minuut.
Rozdrażewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozdrażewski speelt de bal door. Sroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sroka schiet op doel. Okruta probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Bugała geeft de bal voor. Tok is nu in balbezit. Oviedo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tok wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

23e minuut.
Molka is nu in balbezit. Molka passt de bal in één keer door. Văn Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vũ haalt uit met een fantastische trap. Paal!

23e minuut.
Paskov is nu in balbezit. Paskov geeft een lange en hoge pass. Okruta controleert de bal met de borst. Sroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sroka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Rozdrażewski speelt de bal door. Sroka rent richting de bal. Okruta begaat een overtreding. Okruta krijgt een gele kaart. Sroka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rozdrażewski met een snel genomen vrije trap. Sroka maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Rozdrażewski speelt de bal door. Molka rent richting de bal. Molka passt de bal zonder na te denken. Văn Vũ rent richting de bal. Văn Vũ schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Dallas speelt de bal door. Dmitriev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmitriev probeert naar een medespeler te passen. Tok bereikt de bal nog maar net als eerste. Tok geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Grigore bokst de bal weg.

45e minuut.
Dmitriev probeert naar een medespeler te passen. Oviedo onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dmitriev neemt de hoekschop. Marczak krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PSZCZOŁY KOSAKOWO 38%, Sereals 62%.
PSZCZOŁY KOSAKOWO - Sereals 1:0

49e minuut.
Rozdrażewski geeft een lange en hoge pass. Văn Vũ kopt de bal weg. Fejkiel rent richting de bal. Rezner met een sublieme pass. Fejkiel geeft een hoge lob. Mighten verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Dmitriev stond buitenspel. Tvarůžek komt het veld opgelopen. Molka kopt de bal weg. Sroka rent richting de bal. Złotnicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Złotnicki krijgt een gele kaart.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boski komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Tvarůžek geeft een hoge lob. Marczak kopt de bal weg. Tok is nu in balbezit. Tok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PSZCZOŁY KOSAKOWO - Sereals 1:1

83e minuut.
Okruta heeft problemen om de bal te vangen. Okruta geeft de bal voor. Inworp. Rozdrażewski met een snelle inworp. Lepper geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Boski geeft de bal voor. Okruta heeft problemen om de bal te vangen. Sroka rent richting de bal. Sroka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PSZCZOŁY KOSAKOWO - Sereals 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PSZCZOŁY KOSAKOWO 43%, Sereals 57%.
PSZCZOŁY KOSAKOWO - Sereals 2:1