Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Internacional Zdrój F.C.Filip.An.Rob.
Inter 442 Tactiek 352
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
18 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.9 gemiddelde waardering 63.4
formidable Schieten very good
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


3e minuut.
Missał passt de bal zonder na te denken. El Arabi is nu in balbezit. El Arabi passt de bal met de wreef. Martonyi is nu in balbezit. Martonyi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Peredo is nu in balbezit. El Arabi onderschept slim de pass. El Arabi geeft de bal voor. Martonyi krijgt zijn hoofd ertegen. Gucić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Internacional Zdrój - F.C.Filip.An.Rob. 1:0

5e minuut.
El Arabi passt de bal met de wreef. Godebski bereikt de bal nog maar net als eerste. Godebski met een sublieme pass. Daar is Martonyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martonyi schiet op doel. Gucić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Grubor met een sublieme pass. Peredo rent richting de bal. La Volpe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Peredo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Peredo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Saja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Internacional Zdrój - F.C.Filip.An.Rob. 1:1

17e minuut.
Krajnc geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mihalcea met de inworp. El Arabi geeft een lange en hoge pass. Godebski maakt een snoekduik en kopt de bal. Gucić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Internacional Zdrój - F.C.Filip.An.Rob. 2:1

24e minuut.
Scarpi kopt de bal weg. Schunk is nu in balbezit. Missał legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Schunk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Peredo legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Internacional Zdrój - F.C.Filip.An.Rob. 2:2

31e minuut.
Cavalieri rent richting de bal. Cavalieri passt de bal met de wreef. Grubor is nu in balbezit. Grubor geeft een hoge lob. Schunk maakt een snoekduik en kopt de bal. Saja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Schunk bereikt de bal nog maar net als eerste. El Arabi verovert de bal door een tackle van achteren. El Arabi met een sublieme pass. Martonyi is nu in balbezit. Martonyi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Kobari rent richting de bal. Martonyi verovert de bal door een tackle van achteren. Martonyi passt de bal met de wreef. Godebski rent richting de bal. Godebski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internacional Zdrój 38%, F.C.Filip.An.Rob. 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Internacional Zdrój - F.C.Filip.An.Rob. 2:2

50e minuut.
La Volpe geeft een lange en hoge pass. Mihalcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalcea probeert naar een medespeler te passen. Martonyi is nu in balbezit. Martonyi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Klungelig pakt Schunk de bal. El Arabi verovert de bal door een tackle van achteren. El Arabi passt de bal in één keer door. Martonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Martonyi haalt uit met een fantastische trap. Gucić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Missał passt de bal zonder na te denken. El Arabi rent richting de bal. El Arabi passt de bal in één keer door. Barreto geeft een hoge lob. Martonyi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Internacional Zdrój - F.C.Filip.An.Rob. 3:2

65e minuut.
Peredo heeft problemen om de bal te vangen. Pangraţiu is nu in balbezit. Pangraţiu passt de bal met de wreef. Godebski bereikt de bal nog maar net als eerste. Godebski haalt uit met een fantastische trap. Gucić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Johansson kopt de bal weg. Schunk rent richting de bal. Schunk speelt de bal door. Peredo rent richting de bal. Peredo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Scampamorte passt de bal zonder na te denken. Martonyi is nu in balbezit. Kobari begaat een overtreding. Kobari krijgt een gele kaart. Martonyi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mihalcea met een snel genomen vrije trap. Martonyi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
El Arabi rent richting de bal. Krajnc begaat een overtreding. El Arabi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pędzich komt het veld opgelopen. Mihalcea met een snel genomen vrije trap. Godebski krijgt zijn hoofd ertegen. Gucić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Grubor rent richting de bal. Pangraţiu is nu in balbezit. Pangraţiu geeft een lange en hoge pass. Martonyi rent richting de bal. Martonyi haalt uit met een fantastische trap. Gucić bokst de bal weg.

85e minuut.
Inworp. Calero komt het veld opgelopen. Kiełtyka komt het veld opgelopen. Drakopoulos komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Rosidis geeft de bal voor. Dragomir rent richting de bal. Dragomir passt de bal zonder na te denken. Cavalieri geeft een hoge lob. Peredo springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internacional Zdrój 49%, F.C.Filip.An.Rob. 51%.
Internacional Zdrój - F.C.Filip.An.Rob. 3:2