Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:26
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.02
  • Stadion: 4 liga Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 30634
4 liga FC SUSZ 91
korczu_wroc Tactiek Susz
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
59.6 gemiddelde waardering 58.4
excellent Schieten formidable
excellent Passen solid
outstanding Verdedigen excellent


2e minuut.
Skuteczny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tylš geeft een lange en hoge pass. Dabić rent richting de bal. Dabić schiet op doel. Mikita werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
4 liga - FC SUSZ 91 0:1

4e minuut.
Copain passt de bal met de wreef. Pázmándi is nu in balbezit. Chornyavskiy maakt een afschuwelijke overtreding. Chornyavskiy is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

6e minuut.
Tylš is nu in balbezit. Tylš passt de bal met de wreef. Özerdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Özerdem haalt uit met een fantastische trap. Mikita werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
4 liga - FC SUSZ 91 0:2

12e minuut.
Copain rent richting de bal. Klungelig pakt Copain de bal. Copain geeft de bal voor. Pázmándi springt en kopt de bal. Daar is Toscano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andueza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Toscano bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Toscano bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
4 liga - FC SUSZ 91 1:2

18e minuut.
Dabić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmetec bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabić onderschept slim de pass. Dabić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
4 liga - FC SUSZ 91 1:3

25e minuut.
Cernega passt de bal in één keer door. Daar is Pázmándi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pázmándi geeft de bal voor. Toscano is nu in balbezit. Toscano schiet op doel. Andueza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Djappa passt de bal met de wreef. Copain probeert naar een medespeler te passen. Toscano is nu in balbezit. Toscano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
4 liga - FC SUSZ 91 2:3

32e minuut.
Zasyad’vovk is nu in balbezit. Zasyad’vovk passt de bal met de wreef. Dabić is nu in balbezit. Dabić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
4 liga - FC SUSZ 91 2:4

44e minuut.
Gomes probeert naar een medespeler te passen. Copain is nu in balbezit. Copain met een sublieme pass. Cernega rent richting de bal. Cernega draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4 liga 59%, FC SUSZ 91 41%.
4 liga - FC SUSZ 91 2:4

51e minuut.
Mardan is nu in balbezit. Toscano verovert de bal door een tackle van achteren. Toscano geeft een hoge lob. Pázmándi rent richting de bal. Pázmándi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Parizon de bal. Toscano bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscano haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
4 liga - FC SUSZ 91 3:4

51e minuut.
Klungelig pakt Berendoncks de bal. Berendoncks speelt de bal door. Ferretti probeert de bal met de borst te controleren. Toscano bereikt de bal nog maar net als eerste. Toscano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pázmándi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pázmándi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
4 liga - FC SUSZ 91 4:4

56e minuut.
Skuteczny rent richting de bal. Skuteczny met een sublieme pass. Özerdem rent richting de bal. Özerdem haalt uit met een fantastische trap. Mikita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
4 liga - FC SUSZ 91 4:5

58e minuut.
Skuteczny geeft de bal voor. Dabić kopt de bal weg. Sanmiguel rent richting de bal. Özerdem onderschept slim de pass. Özerdem draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
4 liga - FC SUSZ 91 4:6

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Warnicki komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Skuteczny rent richting de bal. Adan begaat een overtreding. Skuteczny is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tylš zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dabić krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Kmetec geeft een hoge lob. Pázmándi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Zasyad’vovk neemt vlug de vrije trap. Özerdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Özerdem schiet op doel. Mikita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dabić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dabić schiet op doel. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Zasyad’vovk kopt de bal weg. Warnicki heeft problemen om de bal te vangen. Dabić rent richting de bal. Dabić passt de bal in één keer door. Tylš geeft een hoge lob. Mikita bokst de bal weg. Özerdem rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
4 liga - FC SUSZ 91 4:7

78e minuut.
Inworp. Samarone komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Skuteczny raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ruminkiewicz komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Kmetec rent richting de bal. Dabić onderschept slim de pass. Özerdem bereikt de bal nog maar net als eerste. Özerdem haalt uit met een fantastische trap. Mikita werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
4 liga - FC SUSZ 91 4:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 4 liga 57%, FC SUSZ 91 43%.
4 liga - FC SUSZ 91 4:8