Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rypin PSZCZOŁY KOSAKOWO
ZewCiotkiRambo Tactiek moja 442
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
8 Buitenspel 2
51.3 gemiddelde waardering 65.8
good Schieten formidable
solid Passen excellent
solid Verdedigen excellent


6e minuut.
Villasanti kopt de bal weg. Gillone bereikt de bal nog maar net als eerste. Molka maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Molka moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Molka schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

11e minuut.
Sobol` probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pitry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puszka speelt de bal door. Văn Vũ rent richting de bal. Văn Vũ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Puszka maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sroka kopt de bal weg. Sobol` heeft problemen om de bal te vangen. Văn Vũ is nu in balbezit. Văn Vũ schiet op doel. Ciurea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Puszka probeert naar een medespeler te passen. Văn Vũ is nu in balbezit. Pitry rent richting de bal. Văn Vũ onderschept slim de pass. Văn Vũ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rypin - PSZCZOŁY KOSAKOWO 0:1

22e minuut.
Puszka geeft de bal voor. Rozdrażewski kopt de bal weg. Florêncio probeert de bal met de borst te controleren. Sroka rent richting de bal. Sroka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Rozdrażewski met een sublieme pass. Sroka rent richting de bal. Florêncio begaat een overtreding. Florêncio krijgt een gele kaart. Sroka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kędzia komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rozdrażewski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Sroka is nu in balbezit. Văn Vũ is nu in balbezit. Sroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vũ draait met de bal, schiet en ... Ciurea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rypin 73%, PSZCZOŁY KOSAKOWO 27%.
FC Rypin - PSZCZOŁY KOSAKOWO 0:1

47e minuut.
Bernard is nu in balbezit. Bernard passt de bal in één keer door. Kuusiluoma is nu in balbezit. Kuusiluoma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Rypin - PSZCZOŁY KOSAKOWO 1:1

67e minuut.
Inworp. Karaś komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Văn Vũ passt de bal zonder na te denken. Rozdrażewski is nu in balbezit. Rozdrażewski passt de bal met de wreef. Sroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sroka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Rozdrażewski heeft problemen om de bal te vangen. Rozdrażewski geeft de bal voor. Sroka kopt de bal weg. Sobol` bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vũ onderschept slim de pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Văn Vũ is nu in balbezit. Văn Vũ draait met de bal, schiet en ... Paal!

89e minuut.
Bernard is nu in balbezit. Văn Vũ rent richting de bal. Sobol` begaat een overtreding. Văn Vũ is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rozdrażewski komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rypin 64%, PSZCZOŁY KOSAKOWO 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Rypin - PSZCZOŁY KOSAKOWO 1:1