Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unia Oświęcim 97 Ziółko Amsterdam
No nie wiem Tactiek Maja
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
26 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
62.8 gemiddelde waardering 57.1
outstanding Schieten excellent
excellent Passen good
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Klungelig pakt Wieliczko de bal. Wieliczko passt de bal zonder na te denken. Dorobanţ is nu in balbezit. Dorobanţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Oświęcim 97 - Ziółko Amsterdam 1:0

4e minuut.
Kuś geeft een lange en hoge pass. García León kopt de bal weg. Tognochi probeert naar een medespeler te passen. Siboiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Siboiu geeft een hoge lob. Plesa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Gökkuş probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Târşitu de bal. Vărzaru onderschept slim de pass. Vărzaru draait met de bal, schiet en ... Plesa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Oświęcim 97 - Ziółko Amsterdam 2:0

17e minuut.
Siboiu geeft een lange en hoge pass. Dorobanţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökkuş legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dorobanţ is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Dorobanţ neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Oświęcim 97 - Ziółko Amsterdam 3:0

25e minuut.
Dolenský speelt de bal door. Ćwikła rent richting de bal. Ćwikła passt de bal zonder na te denken. Drenthe rent richting de bal. Drenthe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Wieliczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieliczko geeft een hoge lob. Daar is Dolenský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vărzaru is nu in balbezit. Vărzaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Oświęcim 97 - Ziółko Amsterdam 4:0

34e minuut.
Wasiluk speelt de bal door. Wieliczko rent richting de bal. Wieliczko passt de bal met de wreef. Dorobanţ is nu in balbezit. Dorobanţ draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Vărzaru rent richting de bal. Vărzaru passt de bal met de wreef. Dorobanţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorobanţ haalt uit met een fantastische trap. Plesa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Oświęcim 97 - Ziółko Amsterdam 5:0

44e minuut.
Wieliczko met een sublieme pass. Gökkuş heeft problemen om de bal te vangen. Dorobanţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorobanţ draait met de bal, schiet en ... Plesa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Oświęcim 97 - Ziółko Amsterdam 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unia Oświęcim 97 33%, Ziółko Amsterdam 67%.
Unia Oświęcim 97 - Ziółko Amsterdam 6:0

49e minuut.
Tognochi passt de bal in één keer door. Wieliczko rent richting de bal. Wieliczko passt de bal zonder na te denken. Vărzaru is nu in balbezit. Vărzaru schiet op doel. Plesa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Inworp. Idino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wieliczko is nu in balbezit. Wieliczko geeft een hoge lob. Vărzaru krijgt zijn hoofd ertegen. Plesa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Gökkuş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siboiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Siboiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Oświęcim 97 - Ziółko Amsterdam 7:0

55e minuut.
Năstase geeft een lange en hoge pass. Vărzaru rent richting de bal. Gökkuş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vărzaru is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Idino neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Plesa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Wieliczko met een sublieme pass. Dorobanţ is nu in balbezit. Vărzaru is nu in balbezit. Vărzaru draait met de bal, schiet en ... Plesa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Oświęcim 97 - Ziółko Amsterdam 8:0

64e minuut.
Wasiluk geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Törkerdem met de inworp. Brunetto is nu in balbezit. Brunetto haalt uit met een fantastische trap. Ertekin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Drenthe springt en kopt de bal. Paal!

69e minuut.
Dorobanţ kopt de bal weg. Wieliczko heeft problemen om de bal te vangen. Wieliczko speelt de bal door. Vărzaru rent richting de bal. Vărzaru haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Dorobanţ verovert de bal door een tackle van achteren. Dorobanţ geeft een hoge lob. Vărzaru rent richting de bal. Vărzaru draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Wasiluk probeert naar een medespeler te passen. Wieliczko heeft problemen om de bal te vangen. Wieliczko met een sublieme pass. Dorobanţ is nu in balbezit. Dorobanţ haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Plesa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Inworp. Kijoś komt het veld opgelopen. Papierz komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Tognochi is nu in balbezit. Tognochi met een sublieme pass. Siboiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Siboiu geeft een lange en hoge pass. Dorobanţ springt en kopt de bal. Plesa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vărzaru schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Dorobanţ is nu in balbezit. Vărzaru is nu in balbezit. Dorobanţ is nu in balbezit. Vărzaru rent richting de bal. Vărzaru haalt uit met een fantastische trap. Plesa bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dorobanţ rent richting de bal. Dorobanţ draait met de bal, schiet en ... Plesa bokst de bal weg. Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökkuş verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Oświęcim 97 - Ziółko Amsterdam 9:0

89e minuut.
Siboiu met een sublieme pass. Tognochi met een sublieme pass. Wieliczko geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vărzaru de bal. Vărzaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Oświęcim 97 - Ziółko Amsterdam 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unia Oświęcim 97 36%, Ziółko Amsterdam 64%.
Unia Oświęcim 97 - Ziółko Amsterdam 10:0