Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ogrodnicy WRBL Cavaliers
wingL Tactiek Peru
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 15
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
59.3 gemiddelde waardering 62.8
very good Schieten outstanding
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen very good


1e minuut.
Pęski is nu in balbezit. Bonilla rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tomasini. Tomasini krijgt een gele kaart. Bonilla raakt geblesseerd tijdens het duel. Bombardamento zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mai Đức kopt de bal weg. Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilla schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Zelinka kopt de bal weg. Bolles geeft de bal voor. Kunia kopt de bal weg. Pęski is nu in balbezit. Pęski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Daar is Mai Đức, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mai Đức probeert naar een medespeler te passen. Bombardamento is nu in balbezit. Olwert rent richting de bal. Olwert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Olwert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hodge is nu in balbezit. Hodge geeft de bal voor. Bonilla is nu in balbezit. Bonilla haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Romain verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Olwert zal de hoekschop nemen. Bonilla springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ogrodnicy - WRBL Cavaliers 0:1

12e minuut.
Rožek met een sublieme pass. Kunia is nu in balbezit. Olwert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olwert krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Radunović kopt de bal weg. Olwert rent richting de bal. Olwert geeft een lange en hoge pass. Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilla haalt uit met een fantastische trap. Romain verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Mazzucchelli geeft een lange en hoge pass. Daar is Olwert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olwert geeft de bal voor. Bonilla heeft problemen om de bal te vangen. Bonilla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Klungelig pakt Bombardamento de bal. Mazzucchelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bombardamento tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bombardamento krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Mai Đức met een snelle inworp. Alexandru geeft een lange en hoge pass. Olwert probeert naar een medespeler te passen. Bonilla is nu in balbezit. Bonilla draait met de bal, schiet en ... Romain kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Daar is Mai Đức, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolles begaat een overtreding. Mai Đức is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alexandru zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bombardamento kopt de bal weg. Bonilla is nu in balbezit. Bonilla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Bonilla met een sublieme pass. Olwert heeft problemen om de bal te vangen. Olwert probeert naar een medespeler te passen. Bombardamento rent richting de bal. Bombardamento haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Bombardamento passt de bal met de wreef. Bonilla rent richting de bal. Mazzucchelli is nu in balbezit. Bonilla onderschept slim de pass. Bonilla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogrodnicy 50%, WRBL Cavaliers 50%.
Ogrodnicy - WRBL Cavaliers 0:1

47e minuut.
Kunia kopt de bal weg. Pęski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęski passt de bal in één keer door. Hulewicz geeft een lange en hoge pass. Rožek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ogrodnicy - WRBL Cavaliers 1:1

49e minuut.
Pęski speelt de bal door. Kunia rent richting de bal. Kunia passt de bal in één keer door. Rožek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rožek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Mai Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Đức speelt de bal door. Olwert speelt de bal door. Bonilla rent richting de bal. Bonilla haalt uit met een fantastische trap. Romain kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Olwert rent richting de bal. Zelinka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Olwert is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Acosta komt het veld opgelopen. Mai Đức kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Romain verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Acosta is nu in balbezit. Kapousouzis onderschept slim de pass. Kapousouzis geeft de bal voor. Pęski heeft problemen om de bal te vangen. Pęski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Bombardamento bereikt de bal nog maar net als eerste. Bombardamento passt de bal met de wreef. Mazzucchelli onderschept slim de pass. Olwert is nu in balbezit. Olwert schiet op doel. Romain kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mazzucchelli met een sublieme pass. Pęski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hodge. Hodge krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Tomasini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomasini probeert naar een medespeler te passen. Pęski is nu in balbezit. Pęski geeft een hoge lob. Rožek krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ogrodnicy 45%, WRBL Cavaliers 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ogrodnicy - WRBL Cavaliers 1:1