Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZKS Warta Zawiercie Vodka Squad
442 Tactiek 433M
54% Balbezit 46%
29% Spel op eigen helft 71%
19 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 4
66 gemiddelde waardering 58
formidable Schieten excellent
very good Passen very good
outstanding Verdedigen very good


2e minuut.
Linkoaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Linkoaho passt de bal zonder na te denken. Daar is Machado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Warta Zawiercie - Vodka Squad 0:1

8e minuut.
Wałdoch speelt de bal door. Skrypcik is nu in balbezit. Skrypcik passt de bal in één keer door. Walczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ZKS Warta Zawiercie - Vodka Squad 1:1

13e minuut.
Skrypcik passt de bal zonder na te denken. Gaetani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaetani geeft een lange en hoge pass. Walczak springt en kopt de bal. Rivero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Warta Zawiercie - Vodka Squad 2:1

16e minuut.
Radan met een sublieme pass. Machado rent richting de bal. Rześny tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rześny krijgt een gele kaart. Machado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Machado neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Radan geeft een lange en hoge pass. Benitez is nu in balbezit. Rześny maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Rześny moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rześny schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Benitez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lippke komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Fenkanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenkanin passt de bal zonder na te denken. Kurşun rent richting de bal. Walczak verovert de bal door een tackle van achteren. Walczak haalt uit met een fantastische trap. Rivero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Gaetani met de inworp. Skrypcik geeft de bal voor. Walczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczak schiet op doel. Rivero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Warta Zawiercie - Vodka Squad 3:1

31e minuut.
Pirela passt de bal zonder na te denken. Radan bereikt de bal nog maar net als eerste. Radan passt de bal in één keer door. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado haalt uit met een fantastische trap. Knowles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Przekop onderschept slim de pass. Pirela rent richting de bal. Pirela probeert naar een medespeler te passen. Skrypcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrypcik schiet op doel. Paal!

35e minuut.
Pożegowiak speelt de bal door. Fenkanin geeft de bal voor. Kulczycki kopt de bal weg. Walczak rent richting de bal. Walczak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Warta Zawiercie 29%, Vodka Squad 71%.
ZKS Warta Zawiercie - Vodka Squad 3:1

46e minuut.
Walczak speelt de bal door. Daar is Kulczycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulczycki geeft een hoge lob. Walczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Przekop probeert naar een medespeler te passen. Wałdoch is nu in balbezit. Wałdoch speelt de bal door. Walczak rent richting de bal. Walczak draait met de bal, schiet en ... Rivero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Koşaralp onderschept slim de pass. Lippke speelt de bal door. Machado rent richting de bal. Machado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Warta Zawiercie - Vodka Squad 3:2

69e minuut.
Macía probeert naar een medespeler te passen. Linkoaho heeft problemen om de bal te vangen. Benitez is nu in balbezit. Benitez schiet op doel. Knowles probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ZKS Warta Zawiercie - Vodka Squad 3:3

74e minuut.
Gaetani passt de bal met de wreef. Kulczycki rent richting de bal. Kulczycki probeert naar een medespeler te passen. Walczak rent richting de bal. Walczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Pirela passt de bal in één keer door. Walczak is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Gralewski ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gralewski naar de kleedkamers voor een vroege douche. Walczak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Skrypcik legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Warta Zawiercie - Vodka Squad 4:3

84e minuut.
Kulczycki is nu in balbezit. Kulczycki met een sublieme pass. Skrypcik rent richting de bal. Walczak is nu in balbezit. Walczak draait met de bal, schiet en ... Rivero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Kulczycki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pirela rent richting de bal. Pirela passt de bal met de wreef. Kulczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczycki geeft een lange en hoge pass. Rivero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Skrypcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrypcik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Warta Zawiercie - Vodka Squad 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Warta Zawiercie 28%, Vodka Squad 72%.
ZKS Warta Zawiercie - Vodka Squad 5:3