Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogoń Żory KP MARTINI
Trójząb Posejdon Tactiek k3
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
33 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
64 gemiddelde waardering 38.1
formidabel Schieten goed
uitstekend Passen matig
uitstekend Verdedigen goed


9e minuut.
Graña probeert naar een medespeler te passen. Kruszewski kopt de bal weg. Labancz bereikt de bal nog maar net als eerste. Labancz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Korecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Korecki geeft een lange en hoge pass. Labancz maakt een snoekduik en kopt de bal. Mangion bokst de bal weg.

11e minuut.
Gherea geeft een hoge lob. Podanin kopt de bal weg. Raouf rent richting de bal. Labancz verovert de bal door een tackle van achteren. Labancz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Raouf bereikt de bal nog maar net als eerste. Morvai verovert de bal door een tackle van achteren. Morvai met een sublieme pass. Labancz is nu in balbezit. Labancz schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Żory - KP MARTINI 1:0

20e minuut.
Klungelig pakt Waniek de bal. Labancz rent richting de bal. Morvai bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Morvai de bal. Morvai haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Korecki rent richting de bal. Korecki haalt uit met een fantastische trap. Mangion verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Gherea geeft een lange en hoge pass. Stach heeft problemen om de bal te vangen. Podanin geeft een lange en hoge pass. Labancz is nu in balbezit. Labancz haalt uit met een fantastische trap. Mangion probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Podanin passt de bal in één keer door. Morvai heeft problemen om de bal te vangen. Morvai probeert naar een medespeler te passen. Korecki is nu in balbezit. Korecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kalaidzhiev probeert naar een medespeler te passen. Kruszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszewski geeft de bal voor. Korecki is nu in balbezit. Korecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Gherea geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bagrowski met een snelle inworp. Korecki rent richting de bal. Korecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Daar is Korecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gherea is nu in balbezit. Korecki verovert de bal door een tackle van achteren. Korecki haalt uit met een fantastische trap. Mangion probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Żory - KP MARTINI 2:0

39e minuut.
Amersberger is nu in balbezit. Amersberger speelt de bal door. Pircher probeert naar een medespeler te passen. Zarzeczny rent richting de bal. Zarzeczny haalt uit met een fantastische trap. Graña bokst de bal weg.

44e minuut.
Chętny rent richting de bal. Bagrowski onderschept slim de pass. Bagrowski geeft een lange en hoge pass. Labancz heeft problemen om de bal te vangen. Labancz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Żory 42%, KP MARTINI 58%.
Pogoń Żory - KP MARTINI 2:0

46e minuut.
Letelier komt het veld opgelopen. Juez komt het veld opgelopen. Aragoneses komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Morvai verovert de bal door een tackle van achteren. Morvai geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt de la Cruz de bal. Korecki rent richting de bal. Korecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Gherea verovert de bal door een tackle van achteren. Letelier is nu in balbezit. Letelier probeert naar een medespeler te passen. Korecki rent richting de bal. Korecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Pircher is nu in balbezit. Pircher passt de bal met de wreef. Letelier is nu in balbezit. Korecki is nu in balbezit. Korecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Żory - KP MARTINI 3:0

57e minuut.
Kruszewski probeert naar een medespeler te passen. Morvai is nu in balbezit. Morvai passt de bal met de wreef. Korecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Korecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Letelier geeft een hoge lob. Labancz bereikt de bal nog maar net als eerste. Labancz schiet op doel. Mangion bokst de bal weg. Raouf geeft de bal voor. Podanin kopt de bal weg. Letelier is nu in balbezit. Morvai is nu in balbezit. Morvai draait met de bal, schiet en ... Mangion kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Letelier is nu in balbezit. Letelier passt de bal in één keer door. Korecki is nu in balbezit. Korecki schiet op doel. Mangion probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Żory - KP MARTINI 4:0

66e minuut.
Juez met een sublieme pass. Letelier geeft de bal voor. Korecki is nu in balbezit. Korecki draait met de bal, schiet en ... Mangion probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Żory - KP MARTINI 5:0

69e minuut.
Kruszewski kopt de bal weg. de la Cruz heeft problemen om de bal te vangen. Korecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Korecki schiet op doel. Mangion werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kruszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszewski geeft een hoge lob. Daar is Labancz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labancz haalt uit met een fantastische trap. Mangion maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Żory - KP MARTINI 6:0

71e minuut.
Labancz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Korecki de bal onder controle te krijgen. de la Cruz is nu in balbezit. Korecki onderschept slim de pass. Korecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Mangion trapt de bal weg. Pircher probeert de bal met de borst te controleren. Kruszewski speelt de bal door. Labancz is nu in balbezit. Labancz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Letelier passt de bal zonder na te denken. Morvai rent richting de bal. Morvai geeft een lange en hoge pass. Labancz rent richting de bal. Labancz haalt uit met een fantastische trap. Mangion bokst de bal weg. Korecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Korecki haalt uit met een fantastische trap. Mangion kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Labancz controleert de bal met de borst. Labancz draait met de bal, schiet en ... Paal! Morvai rent richting de bal. Morvai schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Labancz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Żory - KP MARTINI 7:0

77e minuut.
Klungelig pakt Chętny de bal. Morvai onderschept slim de pass. Morvai passt de bal in één keer door. Labancz rent richting de bal. Labancz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Morvai probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kruszewski de bal. Kruszewski passt de bal zonder na te denken. Labancz bereikt de bal nog maar net als eerste. Labancz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Chętny rent richting de bal. Chętny geeft een hoge lob. Podanin speelt de bal door. Korecki rent richting de bal. Korecki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Żory 31%, KP MARTINI 69%.
Pogoń Żory - KP MARTINI 7:0