Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lzs Bobrowo 77 FC Kocierz
lagaaa Tactiek Ob 2
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 14
8 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
64 gemiddelde waardering 63.5
very good Schieten outstanding
very good Passen excellent
incredible Verdedigen outstanding


4e minuut.
Napieralski kopt de bal weg. Pirk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Spaczyński. Spaczyński krijgt een gele kaart. Pirk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Napieralski wilt de vrije trap nemen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lzs Bobrowo 77 - FC Kocierz 0:1

6e minuut.
Zardan met een sublieme pass. Domínguez is nu in balbezit. Guthe onderschept slim de pass. Guthe schiet op doel. Storli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lzs Bobrowo 77 - FC Kocierz 0:2

10e minuut.
Spaczyński geeft een lange en hoge pass. Mymon rent richting de bal. Magnier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Magnier krijgt een gele kaart. Doradca kopt de bal weg. Karakashev bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tilki zijn tegenspeler op de grond. Tilki krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Zardan geeft de bal voor. Klungelig pakt Kabała de bal. Napieralski is nu in balbezit. Napieralski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lzs Bobrowo 77 - FC Kocierz 0:3

19e minuut.
Daar is Napieralski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Napieralski speelt de bal door. Göncz geeft een hoge lob. Guthe springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Inworp. Bossi komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Magnier met een sublieme pass. Zardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zardan passt de bal zonder na te denken. Napieralski rent richting de bal. Napieralski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Piszpan kopt de bal weg. Bossi rent richting de bal. Watola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Watola krijgt een gele kaart. Bossi raakt geblesseerd tijdens het duel. Spaczyński met een snel genomen vrije trap. Tilki krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Spaczyński heeft problemen om de bal te vangen. Spaczyński probeert naar een medespeler te passen. Bossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bossi haalt uit met een fantastische trap. Korotetskyy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lzs Bobrowo 77 - FC Kocierz 1:3

42e minuut.
Göncz passt de bal met de wreef. Zardan is nu in balbezit. Zardan passt de bal met de wreef. Guthe bereikt de bal nog maar net als eerste. Guthe haalt uit met een fantastische trap. Storli bokst de bal weg.

43e minuut.
Qarayev geeft een hoge lob. Pirk kopt de bal weg. Zardan rent richting de bal. Zardan geeft een lange en hoge pass. Guthe krijgt zijn hoofd ertegen. Storli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lzs Bobrowo 77 61%, FC Kocierz 39%.
Lzs Bobrowo 77 - FC Kocierz 1:3

48e minuut.
Pirk is nu in balbezit. Pirk passt de bal zonder na te denken. Zardan speelt de bal door. Guthe is nu in balbezit. Guthe draait met de bal, schiet en ... Storli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Guthe is nu in balbezit. Inworp. Zardan met de inworp. Guthe is nu in balbezit. Guthe draait met de bal, schiet en ... Storli bokst de bal weg.

65e minuut.
Qarayev geeft een hoge lob. Mymon kopt de bal weg. Klungelig pakt Magnier de bal. Tilki rent richting de bal. Tilki draait met de bal, schiet en ... Korotetskyy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Göncz passt de bal zonder na te denken. Zardan is nu in balbezit. Dorn legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zardan raakt geblesseerd tijdens het duel. Guthe kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Inworp. Rozza komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Pirk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Spaczyński. Pirk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. MacMutrie komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Napieralski is nu in balbezit. Qarayev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Napieralski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guthe zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Lzs Bobrowo 77 - FC Kocierz 1:4

84e minuut.
Rozza bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rozza raakt geblesseerd tijdens het duel. Reguła komt het veld opgelopen. Măceşanu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lzs Bobrowo 77 62%, FC Kocierz 38%.
Lzs Bobrowo 77 - FC Kocierz 1:4