Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czerwona Armia 1910 Rakow Cz-wa
skrzydlo Tactiek wtepna
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
14 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
65.9 gemiddelde waardering 57.5
outstanding Schieten excellent
incredible Passen very good
excellent Verdedigen formidable


9e minuut.
Jeannin passt de bal in één keer door. Rabijewski verovert de bal door een tackle van achteren. Zawiejski is nu in balbezit. Zawiejski geeft een lange en hoge pass. Stampa maakt een snoekduik en kopt de bal. Waldvogel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Zawiejski rent richting de bal. Inworp. Zawiejski met de inworp. Jeannin geeft een hoge lob. Kryštofík springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Czerwona Armia 1910 - Rakow Cz-wa 1:0

20e minuut.
Ruciński rent richting de bal. Mordt is nu in balbezit. Mordt met een sublieme pass. Galego rent richting de bal. Galego schiet op doel. Stratulat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ruciński is nu in balbezit. Ruciński draait met de bal, schiet en ... Stratulat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Kryštofík speelt de bal door. Zawiejski rent richting de bal. Rabijewski begaat een overtreding. Rabijewski krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Zawiejski met de inworp. Jeannin rent richting de bal. Jeannin geeft de bal voor. Stampa maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Niezbędny is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Jeannin met een sublieme pass. Zawiejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawiejski geeft een lange en hoge pass. Stampa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czerwona Armia 1910 - Rakow Cz-wa 2:0

40e minuut.
Kobiak speelt de bal door. Galego heeft problemen om de bal te vangen. Galego passt de bal zonder na te denken. Ruciński rent richting de bal. Ruciński draait met de bal, schiet en ... Stratulat bokst de bal weg.

44e minuut.
Kargıcı met een sublieme pass. Mordt rent richting de bal. Mordt probeert naar een medespeler te passen. Galego is nu in balbezit. Galego schiet op doel. Paal! Stratulat werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Kövecses, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruciński rent richting de bal. Ruciński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czerwona Armia 1910 - Rakow Cz-wa 2:1

45e minuut.
Ceschi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czerwona Armia 1910 42%, Rakow Cz-wa 58%.
Czerwona Armia 1910 - Rakow Cz-wa 2:1

49e minuut.
Ter Malkhasyan onderschept slim de pass. Klungelig pakt Mordt de bal. Ter Malkhasyan begaat een overtreding. Ter Malkhasyan krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Jeannin passt de bal in één keer door. Zawiejski met een sublieme pass. Stampa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stampa draait met de bal, schiet en ... Waldvogel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Inworp. Piechota komt het veld opgelopen. Rodríguez Riera komt het veld opgelopen. Feito komt het veld opgelopen. Jajszczyk komt het veld opgelopen. Gál komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Jeannin heeft problemen om de bal te vangen. Jeannin speelt de bal door. Zawiejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawiejski geeft een lange en hoge pass. Kryštofík krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Niezbędny is nu in balbezit. Kryštofík verovert de bal door een tackle van achteren. Jajszczyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jajszczyk krijgt een gele kaart. Kryštofík is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Stampa neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Ter Malkhasyan met een snelle inworp. Šimonovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Jajszczyk begaat een overtreding. Šimonovský raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

84e minuut.
Jeannin met een sublieme pass. Zawiejski rent richting de bal. Zawiejski met een sublieme pass. Stampa is nu in balbezit. Stampa haalt uit met een fantastische trap. Waldvogel bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czerwona Armia 1910 26%, Rakow Cz-wa 74%.
Czerwona Armia 1910 - Rakow Cz-wa 2:1