Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: FC Kocierz Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 25692
FC Kocierz Pogoń Żory
Ob 2 Tactiek Trójząb Posejdon
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
63.1 gemiddelde waardering 66.6
formidable Schieten excellent
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


18e minuut.
Göncz passt de bal zonder na te denken. Magnier is nu in balbezit. Magnier passt de bal in één keer door. Pirk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirk draait met de bal, schiet en ... Maślany verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Guthe is nu in balbezit. Guthe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kocierz - Pogoń Żory 1:0

22e minuut.
Toft verovert de bal door een tackle van achteren. Labancz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Toft is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Magnier zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Guthe bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kocierz - Pogoń Żory 2:0

29e minuut.
Morvai rent richting de bal. Morvai probeert naar een medespeler te passen. Daar is Labancz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labancz draait met de bal, schiet en ... Korotetskyy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kocierz - Pogoń Żory 2:1

42e minuut.
Toft met een sublieme pass. Guthe bereikt de bal nog maar net als eerste. Zardan geeft een hoge lob. Guthe rent richting de bal. Guthe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Spiezio heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kocierz 31%, Pogoń Żory 69%.
FC Kocierz - Pogoń Żory 2:1

49e minuut.
Magnier is nu in balbezit. Korecki onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Watola ... Strafschop! Directe rode kaart, Watola moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Watola schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Korecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Labancz neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Korotetskyy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Bagrowski passt de bal in één keer door. Daar is Korecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morvai bereikt de bal nog maar net als eerste. Korecki is nu in balbezit. Korecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Korotetskyy speelt de bal door. Podanin kopt de bal weg. Bagrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagrowski passt de bal met de wreef. Morvai rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Pirk rent richting de bal. Pirk met een sublieme pass. Zardan rent richting de bal. Zardan geeft een lange en hoge pass. Napieralski krijgt zijn hoofd ertegen. Maślany bokst de bal weg.

69e minuut.
Thomasen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Karakashev de bal. Labancz is nu in balbezit. Morvai bereikt de bal nog maar net als eerste. Morvai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Korotetskyy trapt de bal weg van het doel. Zardan kopt de bal weg. Pirk is nu in balbezit. Pirk passt de bal zonder na te denken. Napieralski bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Morvai speelt de bal door. Klungelig pakt Korecki de bal. Bagrowski probeert naar een medespeler te passen. Korecki rent richting de bal. Korecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
de Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zardan met een sublieme pass. Göncz bereikt de bal nog maar net als eerste. Göncz geeft een lange en hoge pass. Guthe springt en kopt de bal. Maślany verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Göncz passt de bal zonder na te denken. Zardan rent richting de bal. Zardan geeft een hoge lob. Napieralski krijgt zijn hoofd ertegen. Maślany maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kocierz - Pogoń Żory 3:1

77e minuut.
MacMutrie komt het veld opgelopen. Spiezio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ostocki komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Karakashev controleert de bal met de borst. Bagrowski is nu in balbezit. Bagrowski speelt de bal door. Korecki rent richting de bal. Korecki draait met de bal, schiet en ... Korotetskyy bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kocierz - Pogoń Żory 3:2

80e minuut.
Reguła komt het veld opgelopen. Măceşanu komt het veld opgelopen. Rozza komt het veld opgelopen.

84e minuut.
de Abreu speelt de bal door. Daar is Podanin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podanin geeft een lange en hoge pass. Korecki rent richting de bal. Korecki haalt uit met een fantastische trap. Korotetskyy bokst de bal weg. Korecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Korecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Kocierz - Pogoń Żory 3:3

87e minuut.
Morvai probeert naar een medespeler te passen. Labancz rent richting de bal. Măceşanu rent richting de bal. Labancz verovert de bal door een tackle van achteren. Labancz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kocierz 55%, Pogoń Żory 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kocierz - Pogoń Żory 3:3