Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GedaniaGdańsk Czerwona Armia 1910
2000002 Tactiek skrzydlo
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
62.1 gemiddelde waardering 62.5
excellent Schieten formidable
very good Passen outstanding
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Pohl met een sublieme pass. Zarrabeitia rent richting de bal. Zarrabeitia geeft een lange en hoge pass. Crăciun krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Galais, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Berbecki speelt de bal door. Brauzzi is nu in balbezit. Stampa verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zawiejski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stampa rent richting de bal. Stampa draait met de bal, schiet en ... Kosakowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GedaniaGdańsk - Czerwona Armia 1910 0:1

20e minuut.
Zawiejski geeft een lange en hoge pass. Kryštofík controleert de bal met de borst. Kryštofík passt de bal met de wreef. Stampa bereikt de bal nog maar net als eerste. Stampa haalt uit met een fantastische trap. Kosakowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zawiejski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jeannin speelt de bal door. Šimonovský geeft de bal voor. Kryštofík maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Jeannin met een sublieme pass. Daar is Zawiejski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zawiejski speelt de bal door. Stampa heeft problemen om de bal te vangen. Stampa schiet op doel. Kosakowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Jeannin passt de bal zonder na te denken. Stampa rent richting de bal. Todeschini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stampa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stampa neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Pohl is nu in balbezit. Pohl passt de bal zonder na te denken. Jedliński is nu in balbezit. Jedliński probeert naar een medespeler te passen. Prunea rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jedliński neemt de hoekschop. Prunea krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Stratulat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GedaniaGdańsk 52%, Czerwona Armia 1910 48%.
GedaniaGdańsk - Czerwona Armia 1910 0:1

46e minuut.
Ceschi komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Zarrabeitia bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarrabeitia geeft een hoge lob. Daar is Crăciun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crăciun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GedaniaGdańsk - Czerwona Armia 1910 1:1

67e minuut.
Pohl probeert naar een medespeler te passen. Jedliński rent richting de bal. Jedliński geeft een lange en hoge pass. Prunea rent richting de bal. Prunea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Zarrabeitia rent richting de bal. Zarrabeitia passt de bal in één keer door. Crăciun rent richting de bal. Crăciun haalt uit met een fantastische trap. Stratulat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GedaniaGdańsk - Czerwona Armia 1910 2:1

72e minuut.
Zawiejski geeft een lange en hoge pass. Kryštofík rent richting de bal. Kryštofík passt de bal in één keer door. Stampa is nu in balbezit. Stampa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kosakowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Prunea kopt de bal weg. Crăciun is nu in balbezit. Ter Malkhasyan begaat een overtreding. Ter Malkhasyan krijgt een gele kaart. Crăciun raakt geblesseerd tijdens het duel. Pohl zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Prunea krijgt zijn hoofd ertegen. Stratulat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GedaniaGdańsk - Czerwona Armia 1910 3:1

84e minuut.
Berbecki geeft een hoge lob. Pohl is nu in balbezit. Pohl geeft de bal voor. Crăciun bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciun haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Pohl is nu in balbezit. Pohl geeft een hoge lob. Crăciun is nu in balbezit. Crăciun schiet op doel. Stratulat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GedaniaGdańsk - Czerwona Armia 1910 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GedaniaGdańsk 49%, Czerwona Armia 1910 51%.
GedaniaGdańsk - Czerwona Armia 1910 4:1