Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Demony Seksu
SSS OFF Tactiek czas na zmiane
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
16 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 0
66.8 gemiddelde waardering 60.9
outstanding Schieten solid
formidable Passen very good
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
Morán rent richting de bal. Kober onderschept slim de pass. Ferroni Marciano rent richting de bal. Ferroni Marciano schiet op doel. Chronis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS - Demony Seksu 0:1

4e minuut.
Vasiliu kopt de bal weg. Tešija bereikt de bal nog maar net als eerste. Samohejl onderschept slim de pass. Samohejl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GKS - Demony Seksu 1:1

5e minuut.
Ferroni Marciano onderschept slim de pass. Ferroni Marciano kan de bal niet met de borst controleren. Dunajčík tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ferroni Marciano raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

21e minuut.
Samohejl bereikt de bal nog maar net als eerste. Diallo met een sublieme pass. Vasiliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasiliu schiet op doel. Munoz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS - Demony Seksu 2:1

25e minuut.
Matuszek is nu in balbezit. Matuszek passt de bal zonder na te denken. Vasiliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasiliu schiet op doel. Munoz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Chun Kit kan de bal niet met de borst controleren. Chun Kit geeft de bal voor. Dunajčík probeert de bal met de borst te controleren. Ferroni Marciano rent richting de bal. Ferroni Marciano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Ferroni Marciano rent richting de bal. Iatratos onderschept slim de pass. Iatratos geeft de bal voor. Samohejl bereikt de bal nog maar net als eerste. Samohejl draait met de bal, schiet en ... Munoz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS - Demony Seksu 3:1

34e minuut.
Chun Kit met een sublieme pass. Klungelig pakt Płachecki de bal. Vasiliu is nu in balbezit. Vasiliu geeft de bal voor. Samohejl maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS - Demony Seksu 4:1

37e minuut.
Böő speelt de bal door. Krzyżykowski is nu in balbezit. Krzyżykowski geeft een lange en hoge pass. Vasiliu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS - Demony Seksu 5:1

40e minuut.
Krzyżykowski rent richting de bal. Krzyżykowski geeft de bal voor. Vasiliu rent richting de bal. Vasiliu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

44e minuut.
Beozzo met een sublieme pass. Krzyżykowski geeft een hoge lob. Diallo heeft problemen om de bal te vangen. Samohejl rent richting de bal. Samohejl haalt uit met een fantastische trap. Munoz bokst de bal weg. Vasiliu rent richting de bal. Vasiliu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS - Demony Seksu 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS 52%, Demony Seksu 48%.
GKS - Demony Seksu 6:1

57e minuut.
Vasiliu kopt de bal weg. Matuszek heeft problemen om de bal te vangen. Beozzo geeft een lange en hoge pass. Vasiliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasiliu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Krzyżykowski met een sublieme pass. Samohejl bereikt de bal nog maar net als eerste. Tešija rent richting de bal. Samohejl onderschept slim de pass. Samohejl haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Granzotto met een sublieme pass. Beozzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Beozzo geeft de bal voor. Vasiliu is nu in balbezit. Vasiliu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Râpnu bereikt de bal nog maar net als eerste. Râpnu geeft een lange en hoge pass. Vasiliu rent richting de bal. Vasiliu geeft een lange en hoge pass. Samohejl krijgt zijn hoofd ertegen. Munoz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Morán passt de bal in één keer door. Ferroni Marciano bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beozzo. Beozzo krijgt een gele kaart.

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Samohejl stond buitenspel. Cutiño komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Cutiño is nu in balbezit. Wiktorowski begaat een overtreding. Cutiño is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Minasyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vasiliu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS - Demony Seksu 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS 48%, Demony Seksu 52%.
GKS - Demony Seksu 7:1