Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.06
  • Stadion: Arsenal2 Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 19829
Arsenal Ryki FC Lubiana
boboski2Lazik Tactiek 433n
60% Balbezit 40%
24% Spel op eigen helft 76%
33 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
62.3 gemiddelde waardering 45.4
incredible Schieten good
outstanding Passen good
good Verdedigen solid


6e minuut.
Maszczyk probeert naar een medespeler te passen. Natzuka speelt de bal door. Kulewicz heeft problemen om de bal te vangen. Kulewicz haalt uit met een fantastische trap. Szweda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - FC Lubiana 1:0

6e minuut.
Klungelig pakt Ciminian de bal. Ciminian geeft een hoge lob. Inworp. Tubbs met een snelle inworp. Natzuka geeft een hoge lob. Szweda bokst de bal weg.

8e minuut.
Klungelig pakt Walas de bal. Natzuka rent richting de bal. Natzuka passt de bal in één keer door. Kulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewicz draait met de bal, schiet en ... Szweda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wigier rent richting de bal. Wigier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - FC Lubiana 2:0

9e minuut.
Walas met een sublieme pass. Gold bereikt de bal nog maar net als eerste. Gold passt de bal zonder na te denken. Garrido bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Tubbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Tubbs passt de bal in één keer door. Wigier heeft problemen om de bal te vangen. Wigier draait met de bal, schiet en ... Szweda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kulewicz geeft een hoge lob. Daar is Connolly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wigier is nu in balbezit. Wigier haalt uit met een fantastische trap. Szweda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - FC Lubiana 3:0

17e minuut.
Tubbs rent richting de bal. Tubbs geeft een hoge lob. Kulewicz rent richting de bal. Kulewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - FC Lubiana 4:0

19e minuut.
Kulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karcı rent richting de bal. Karcı passt de bal met de wreef. Kulewicz is nu in balbezit. Kulewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - FC Lubiana 5:0

20e minuut.
Tubbs passt de bal zonder na te denken. Natzuka heeft problemen om de bal te vangen. Natzuka geeft een lange en hoge pass. Kulewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Szweda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - FC Lubiana 6:0

22e minuut.
Bartoszewski passt de bal met de wreef. Maszczyk heeft problemen om de bal te vangen. Maszczyk geeft een hoge lob. Wigier springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Plizga onderschept slim de pass. Plizga speelt de bal door. Maszczyk rent richting de bal. Maszczyk geeft de bal voor. Kulewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Natzuka met een sublieme pass. Maszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Maszczyk passt de bal zonder na te denken. Wigier is nu in balbezit. Wigier haalt uit met een fantastische trap. Szweda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Maszczyk is nu in balbezit. Maszczyk geeft de bal voor. Wigier bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigier schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Tubbs raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Żuralski komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Przybułek speelt de bal door. Klungelig pakt Maszczyk de bal. Maszczyk geeft een hoge lob. Wigier springt en kopt de bal. Szweda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - FC Lubiana 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Ryki 30%, FC Lubiana 70%.
Arsenal Ryki - FC Lubiana 7:0

51e minuut.
Żuralski rent richting de bal. Żuralski geeft de bal voor. Klungelig pakt Karcı de bal. Kulewicz rent richting de bal. Kulewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Szweda speelt de bal door. Plizga is nu in balbezit. Met opzet legt Gold zijn tegenspeler op de grond. Gold krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Gwadera is nu in balbezit. Wigier begaat een overtreding. Gwadera raakt geblesseerd tijdens het duel. Gwadera zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bartoszewski geeft een lange en hoge pass. Przybułek geeft een hoge lob. Wigier krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Maszczyk speelt de bal door. Natzuka heeft problemen om de bal te vangen. Natzuka speelt de bal door. Kulewicz rent richting de bal. Kulewicz haalt uit met een fantastische trap. Szweda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szweda met een sublieme pass. Walas heeft problemen om de bal te vangen. Kulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - FC Lubiana 8:0

57e minuut.
Garrido bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigier onderschept slim de pass. Wigier speelt de bal door. Żuralski is nu in balbezit. Żuralski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Daar is Karcı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Natzuka rent richting de bal. Karcı schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Karcı naar de kleedkamers voor een vroege douche.

61e minuut.
Kulewicz passt de bal met de wreef. Żuralski is nu in balbezit. Żuralski speelt de bal door. Wigier is nu in balbezit. Wigier haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Natzuka probeert naar een medespeler te passen. Żuralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuralski geeft een lange en hoge pass. Kulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Klungelig pakt Kulewicz de bal. Connolly bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewicz onderschept slim de pass. Kulewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - FC Lubiana 9:0

65e minuut.
Natzuka rent richting de bal. Natzuka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kulewicz de bal. Wigier bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - FC Lubiana 10:0

68e minuut.
Przybułek geeft de bal voor. Kulewicz is nu in balbezit. Wigier is nu in balbezit. Kulewicz rent richting de bal. Kulewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - FC Lubiana 11:0

69e minuut.
Plizga neemt vlug de vrije trap. Wigier kopt de bal weg. Żuralski rent richting de bal. Żuralski geeft een lange en hoge pass. Kulewicz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - FC Lubiana 12:0

73e minuut.
Céspedes geeft een lange en hoge pass. Connolly controleert de bal met de borst. Kulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - FC Lubiana 13:0

79e minuut.
Natzuka speelt de bal door. Żuralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuralski probeert naar een medespeler te passen. Wigier is nu in balbezit. Wigier haalt uit met een fantastische trap. Szweda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wigier bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - FC Lubiana 14:0

83e minuut.
Gold kopt de bal weg. Maszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Maszczyk passt de bal met de wreef. Kulewicz is nu in balbezit. Kulewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Natzuka de bal onder controle te krijgen. Żuralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuralski passt de bal met de wreef. Wigier bereikt de bal nog maar net als eerste. Wigier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Przybułek passt de bal met de wreef. Kulewicz controleert de bal met de borst. Przybułek speelt de bal door. Wigier rent richting de bal. Wigier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - FC Lubiana 15:0

90e minuut.
Przybułek speelt de bal door. Natzuka is nu in balbezit. Natzuka geeft de bal voor. Wigier krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Ryki 17%, FC Lubiana 83%.
Arsenal Ryki - FC Lubiana 15:0