Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dzikie Pstrągi Wały
532 w pył Tactiek 10!!
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 3
63.7 gemiddelde waardering 57.7
zeer goed Schieten zeer goed
formidabel Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Styczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Pasiak is nu in balbezit. Styczyński maakt een afschuwelijke overtreding. Styczyński krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Lange probeert naar een medespeler te passen. Sterescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterescu passt de bal zonder na te denken. Rybak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Pstrągi - Wały 0:1

15e minuut.
Stegienka controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Sak komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Iorga rent richting de bal. Iorga passt de bal zonder na te denken. Pasiak is nu in balbezit. Pasiak draait met de bal, schiet en ... Facchino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dzikie Pstrągi - Wały 1:1

25e minuut.
Lange met een sublieme pass. Rybak is nu in balbezit. Klungelig pakt Rybak de bal. Rybak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Pstrągi - Wały 1:2

33e minuut.
Lange passt de bal in één keer door. Felsztyński heeft problemen om de bal te vangen. Tombolini met een sublieme pass. Pasiak rent richting de bal. Pasiak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Lichnerowicz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sterescu kopt de bal weg. Rybak rent richting de bal. Rybak schiet op doel. Hoàng Quý werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikie Pstrągi - Wały 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzikie Pstrągi 53%, Wały 47%.
Dzikie Pstrągi - Wały 1:3

52e minuut.
Buitenspel voor Pasiak. Goede buitenspelval van de verdediging. Samborski komt het veld opgelopen. Acerbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterescu verovert de bal door een tackle van achteren. Bergl begaat een overtreding. Bergl krijgt een gele kaart. Sterescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Kurski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sterescu springt en kopt de bal. Hoàng Quý bokst de bal weg.

57e minuut.
Tombolini is nu in balbezit. Tombolini passt de bal in één keer door. Ruicu probeert naar een medespeler te passen. Sak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Głuszak komt het veld opgelopen. Kruczek komt het veld opgelopen. Kolstad komt het veld opgelopen. Pomianowski komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Pasiak controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Boryczka komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzikie Pstrągi 46%, Wały 54%.
Dzikie Pstrągi - Wały 1:3