Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lubiana FC Artas
433n Tactiek fiu fiu
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 44
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 64.4
good Schieten outstanding
solid Passen formidable
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Ravazzini passt de bal met de wreef. Leśniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miñambres Pascual is nu in balbezit. Leśniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutouzos geeft een lange en hoge pass. Szweda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Magnífico rent richting de bal. Magnífico draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lubiana - FC Artas 0:1

4e minuut.
Ciminian bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe geeft een hoge lob. Anelka kopt de bal weg. Miñambres Pascual geeft een lange en hoge pass. Leśniarek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lubiana - FC Artas 0:2

6e minuut.
Koutouzos rent richting de bal. Koutouzos passt de bal zonder na te denken. Miñambres Pascual rent richting de bal. Miñambres Pascual geeft de bal voor. Magnífico springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Karcı probeert naar een medespeler te passen. Grundel bereikt de bal nog maar net als eerste. Grundel passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Leśniarek de bal. Leśniarek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Leśniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Karcı legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Leśniarek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Leśniarek kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Szweda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lubiana - FC Artas 0:3

14e minuut.
Koutouzos passt de bal met de wreef. Kukurinkov is nu in balbezit. Kukurinkov geeft de bal voor. Leśniarek is nu in balbezit. Leśniarek draait met de bal, schiet en ... Szweda bokst de bal weg.

16e minuut.
Leśniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miñambres Pascual bereikt de bal nog maar net als eerste. Miñambres Pascual passt de bal zonder na te denken. Magnífico bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnífico schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Zygmunt passt de bal met de wreef. Ravazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravazzini geeft de bal voor. Magnífico is nu in balbezit. Magnífico schiet op doel. Szweda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Leśniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniarek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lubiana - FC Artas 0:4

24e minuut.
Miñambres Pascual speelt de bal door. Leśniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Miñambres Pascual speelt de bal door. Magnífico is nu in balbezit. Magnífico haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ravazzini geeft een lange en hoge pass. Magnífico bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe rent richting de bal. Magnífico onderschept slim de pass. Magnífico schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Magnífico schiet op doel. Karcı probeert de bal aan de voet te houden. Koutouzos met een sublieme pass. Miñambres Pascual heeft problemen om de bal te vangen. Miñambres Pascual geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Koutouzos neemt vlug de vrije trap. Magnífico kopt de bal weg. Karcı probeert de bal met de borst te controleren. Magnífico is nu in balbezit. Magnífico schiet op doel. Szweda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lubiana - FC Artas 0:5

32e minuut.
Miñambres Pascual rent richting de bal. Leśniarek rent richting de bal. Ravazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniarek is nu in balbezit. Leśniarek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lubiana - FC Artas 0:6

37e minuut.
Kukurinkov rent richting de bal. Walas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kukurinkov raakt geblesseerd tijdens het duel. Kukurinkov met een snel genomen vrije trap. Leśniarek krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Kukurinkov rent richting de bal. Kukurinkov speelt de bal door. Miñambres Pascual speelt de bal door. Leśniarek rent richting de bal. Leśniarek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Szweda geeft de bal voor. Zygmunt kopt de bal weg. Leśniarek is nu in balbezit. Leśniarek schiet op doel. Gwadera probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lubiana - FC Artas 0:7

41e minuut.
Ciminian geeft de bal voor. Zygmunt speelt de bal door. Ravazzini speelt de bal door. Daar is Leśniarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leśniarek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lubiana 78%, FC Artas 22%.
FC Lubiana - FC Artas 0:7

53e minuut.
Miñambres Pascual rent richting de bal. Miñambres Pascual passt de bal in één keer door. Leśniarek is nu in balbezit. Leśniarek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lubiana - FC Artas 0:8

57e minuut.
Zygmunt rent richting de bal. Ravazzini is nu in balbezit. Ravazzini geeft de bal voor. Magnífico bereikt de bal nog maar net als eerste. Magnífico haalt uit met een fantastische trap. Szweda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kukurinkov geeft de bal voor. Ciminian heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ravazzini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Leśniarek springt en kopt de bal. Szweda bokst de bal weg.

61e minuut.
Magnífico bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Magnífico raakt geblesseerd tijdens het duel. Leśniarek neemt de penalty, wat een uithaal! Szweda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lubiana - FC Artas 0:9

63e minuut.
Vlieberghe probeert de bal aan de voet te houden. Szweda met een sublieme pass. Koutouzos kopt de bal weg. Leśniarek is nu in balbezit. Leśniarek haalt uit met een fantastische trap. Szweda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Koutouzos rent richting de bal. Koutouzos passt de bal met de wreef. Daar is Kukurinkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kukurinkov geeft een hoge lob. Leśniarek is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lubiana - FC Artas 0:10

68e minuut.
Kukurinkov met een sublieme pass. Koutouzos met een sublieme pass. Miñambres Pascual bereikt de bal nog maar net als eerste. Miñambres Pascual schiet op doel. Magnífico probeert de bal aan de voet te houden. Szweda bokst de bal weg. Magnífico is nu in balbezit. Magnífico geeft een lange en hoge pass. Szweda speelt de bal door. Ravazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravazzini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Łeptuch geeft een hoge lob. Leśniarek kopt de bal weg. Vlieberghe is nu in balbezit. Magnífico verovert de bal door een tackle van achteren. Magnífico schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Leśniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniarek speelt de bal door. Vlieberghe rent richting de bal. Magnífico onderschept slim de pass. Magnífico schiet op doel. Szweda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Ciminian geeft een hoge lob. Inworp. Anelka met een snelle inworp. Magnífico rent richting de bal. Magnífico haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Leśniarek met een sublieme pass. Magnífico rent richting de bal. Magnífico passt de bal met de wreef. Leśniarek rent richting de bal. Leśniarek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lubiana - FC Artas 0:11

85e minuut.
Karcı geeft een hoge lob. Gold controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Koutouzos maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Magnífico rent richting de bal. Magnífico draait met de bal, schiet en ... Szweda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Leśniarek maakt een snoekduik en kopt de bal. Szweda geeft een lange en hoge pass. Grundel kopt de bal weg. Kukurinkov rent richting de bal. Kukurinkov geeft een lange en hoge pass. Szweda bokst de bal weg. Gwadera heeft problemen om de bal te vangen. Leśniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniarek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lubiana - FC Artas 0:12

89e minuut.
Vlieberghe geeft een lange en hoge pass. Magnífico probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koutouzos geeft de bal voor. Leśniarek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lubiana - FC Artas 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lubiana 81%, FC Artas 19%.
FC Lubiana - FC Artas 0:13