Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PINK FLOYD & YES KS Przystankersi
extra Tactiek rzondło
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
64.7 gemiddelde waardering 57.7
outstanding Schieten excellent
outstanding Passen solid
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Deaconescu probeert naar een medespeler te passen. Munhoz is nu in balbezit. Piloni is nu in balbezit. Munhoz verovert de bal door een tackle van achteren. Munhoz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Minetti met de inworp. Chrząstowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrząstowski speelt de bal door. Minetti is nu in balbezit. Minetti geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Czyż is nu in balbezit. Vuray rent richting de bal. Czyż legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vuray raakt geblesseerd tijdens het duel. Vuray neemt de penalty, wat een uithaal! Raikov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Băcanu is nu in balbezit. Băcanu passt de bal zonder na te denken. Deaconescu rent richting de bal. Deaconescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PINK FLOYD & YES - KS Przystankersi 1:0

16e minuut.
Munhoz kopt de bal weg. Piloni rent richting de bal. Piloni geeft een lange en hoge pass. Deaconescu is nu in balbezit. Deaconescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Krasnolud maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Valderrama de bal. Munhoz rent richting de bal. Santoya rent richting de bal. Santoya draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Băcanu probeert naar een medespeler te passen. Krasnolud is nu in balbezit. Krasnolud passt de bal zonder na te denken. Deaconescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaconescu draait met de bal, schiet en ... Paal! Murakas probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Chrząstowski speelt de bal door. Daar is Hoàng Hưng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Hưng passt de bal in één keer door. Vuray bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuray schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PINK FLOYD & YES - KS Przystankersi 1:1

33e minuut.
Negm passt de bal in één keer door. Minetti met een sublieme pass. Hoàng Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaudzinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaudzinski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Chrząstowski passt de bal in één keer door. Hoàng Hưng rent richting de bal. Krasnolud tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hoàng Hưng raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vuray neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Băcanu passt de bal in één keer door. Santoya heeft problemen om de bal te vangen. Riihioja bereikt de bal nog maar net als eerste. Santoya onderschept slim de pass. Santoya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Negm met een sublieme pass. Minetti rent richting de bal. Minetti passt de bal zonder na te denken. Hoàng Hưng is nu in balbezit. Hoàng Hưng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PINK FLOYD & YES 44%, KS Przystankersi 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PINK FLOYD & YES - KS Przystankersi 1:1

51e minuut.
Băcanu verovert de bal door een tackle van achteren. Băcanu passt de bal in één keer door. Riihioja rent richting de bal. Munhoz is nu in balbezit. Munhoz haalt uit met een fantastische trap. Murakas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Hoàng Hưng is nu in balbezit. Hoàng Hưng geeft de bal voor. Vuray rent richting de bal. Vuray haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Czyż de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Krasnolud geeft de bal voor. Negm kopt de bal weg. Minetti geeft een hoge lob. Vuray is nu in balbezit. Vuray haalt uit met een fantastische trap. Raikov bokst de bal weg.

65e minuut.
Băcanu passt de bal zonder na te denken. Krasnolud rent richting de bal. Krasnolud speelt de bal door. Munhoz is nu in balbezit. Munhoz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Munhoz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Agazzoni komt het veld opgelopen. Valderrama neemt vlug de vrije trap. Vuray rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cañardo. Cañardo krijgt een gele kaart.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reinaldo komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Vuray passt de bal in één keer door. Maehner speelt de bal door. Munhoz is nu in balbezit. Munhoz haalt uit met een fantastische trap. Murakas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PINK FLOYD & YES - KS Przystankersi 2:1

81e minuut.
Riihioja rent richting de bal. Riihioja geeft een hoge lob. Czyż is nu in balbezit. Vuray onderschept slim de pass. Vuray schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Băcanu speelt de bal door. Munhoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaconescu rent richting de bal. Deaconescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PINK FLOYD & YES - KS Przystankersi 3:1

89e minuut.
Krasnolud neemt vlug de vrije trap. Deaconescu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Negm. Negm krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PINK FLOYD & YES 48%, KS Przystankersi 52%.
PINK FLOYD & YES - KS Przystankersi 3:1