Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Burdasz Team Wściekłe jaguary
LuisFigo Tactiek 433
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
63.2 gemiddelde waardering 61.3
formidable Schieten formidable
excellent Passen very good
very good Verdedigen very good


10e minuut.
Miauczyński geeft een hoge lob. Inworp. Pievano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sendoni geeft een hoge lob. Sağlamsoy maakt een snoekduik en kopt de bal. Franken bokst de bal weg.

25e minuut.
Montcada passt de bal met de wreef. Daar is Foulon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foulon probeert naar een medespeler te passen. Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. Segura schiet op doel. Stăvaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Lars rent richting de bal. Lars passt de bal zonder na te denken. De Armas bereikt de bal nog maar net als eerste. De Armas haalt uit met een fantastische trap. Stăvaru probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Burdasz Team - Wściekłe jaguary 0:1

34e minuut.
Chop geeft de bal voor. Hurduc verovert de bal door een tackle van achteren. Pievano rent richting de bal. Pievano geeft de bal voor. Sağlamsoy krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Sendoni passt de bal met de wreef. Chop bereikt de bal nog maar net als eerste. Chop geeft een hoge lob. Chachuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Chachuła haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Miauczyński verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pievano geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chachuła krijgt zijn hoofd ertegen. Franken bokst de bal weg.

41e minuut.
Miauczyński speelt de bal door. Segura heeft problemen om de bal te vangen. Segura probeert naar een medespeler te passen. Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Foulon passt de bal zonder na te denken. Lars rent richting de bal. Lars met een sublieme pass. De Armas is nu in balbezit. De Armas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burdasz Team 44%, Wściekłe jaguary 56%.
Burdasz Team - Wściekłe jaguary 0:1

52e minuut.
Miauczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Miauczyński speelt de bal door. Chop rent richting de bal. Chop geeft de bal voor. Sağlamsoy krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Hurduc kopt de bal weg. Montcada geeft een hoge lob. De Armas bereikt de bal nog maar net als eerste. De Armas schiet op doel. Stăvaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burdasz Team - Wściekłe jaguary 0:2

55e minuut.
Hove komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Montcada passt de bal met de wreef. Foulon rent richting de bal. Foulon speelt de bal door. Herghelegiu rent richting de bal. Herghelegiu draait met de bal, schiet en ... Stăvaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De Armas bereikt de bal nog maar net als eerste. De Armas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Burdasz Team - Wściekłe jaguary 0:3

62e minuut.
Hove speelt de bal door. Chop bereikt de bal nog maar net als eerste. Chop probeert naar een medespeler te passen. Sağlamsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sağlamsoy schiet op doel. Franken verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chop zal de hoekschop nemen. Sağlamsoy springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Chop met een sublieme pass. Sendoni speelt de bal door. Chachuła rent richting de bal. Chachuła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Burdasz Team - Wściekłe jaguary 1:3

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lars neemt de hoekschop. De Armas kopt de bal weg. Montcada rent richting de bal. Montcada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Lars passt de bal zonder na te denken. De Armas bereikt de bal nog maar net als eerste. De Armas met een sublieme pass. Herghelegiu is nu in balbezit. Herghelegiu draait met de bal, schiet en ... Stăvaru bokst de bal weg.

76e minuut.
Doeltrap. Băşulescu komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Segura passt de bal zonder na te denken. Foulon probeert naar een medespeler te passen. Herghelegiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Herghelegiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Burdasz Team - Wściekłe jaguary 1:4

84e minuut.
Chop rent richting de bal. Chop geeft een hoge lob. Hurduc kan de bal niet met de borst controleren. Chachuła rent richting de bal. Chachuła haalt uit met een fantastische trap. Franken kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Miauczyński heeft problemen om de bal te vangen. Miauczyński onderschept slim de pass. Franken verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Pievano speelt de bal door. Chachuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Chachuła passt de bal zonder na te denken. Băşulescu is nu in balbezit. Băşulescu draait met de bal, schiet en ... Franken verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burdasz Team 39%, Wściekłe jaguary 61%.
Burdasz Team - Wściekłe jaguary 1:4