Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polonia 1981 Miłoszyce Dymano Michałowice
Szok II Tactiek jutro bedzie lep
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
66.7 gemiddelde waardering 64.4
formidable Schieten solid
very good Passen very good
outstanding Verdedigen incredible


3e minuut.
Przywóski passt de bal zonder na te denken. Walle is nu in balbezit. Walle geeft een hoge lob. Scagliati probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Przywóski krijgt zijn hoofd ertegen. Rouiched kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Faroux bereikt de bal nog maar net als eerste. Faroux passt de bal in één keer door. Pakbaz is nu in balbezit. Pakbaz schiet op doel. Rouiched probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1981 Miłoszyce - Dymano Michałowice 1:0

17e minuut.
Miljković met de inworp. Przywóski rent richting de bal. Przywóski met een sublieme pass. Pakbaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakbaz haalt uit met een fantastische trap. Rouiched bokst de bal weg.

23e minuut.
Przywóski is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Maćkowiak ... Strafschop! Przywóski raakt geblesseerd tijdens het duel. Maćkowiak geeft een hoge lob. Przywóski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1981 Miłoszyce - Dymano Michałowice 2:0

28e minuut.
Gaudenz onderschept slim de pass. Nilă rent richting de bal. Bütünay rent richting de bal. Bütünay draait met de bal, schiet en ... Huse probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1981 Miłoszyce - Dymano Michałowice 2:1

40e minuut.
Przywóski passt de bal in één keer door. Ołówek is nu in balbezit. Miljković begaat een overtreding. Miljković krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Scagliati geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Walle met een snelle inworp. Andreescu geeft de bal voor. Przywóski springt en kopt de bal. Rouiched bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia 1981 Miłoszyce 41%, Dymano Michałowice 59%.
Polonia 1981 Miłoszyce - Dymano Michałowice 2:1

55e minuut.
Andreescu passt de bal met de wreef. Walle speelt de bal door. Pakbaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakbaz haalt uit met een fantastische trap. Rouiched maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Walle met de inworp. Andreescu met een sublieme pass. Faroux is nu in balbezit. Faroux geeft een lange en hoge pass. Miljković geeft een hoge lob. Rouiched kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Miszkiel passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Knego de bal. Knego speelt de bal door. Daar is Gaudenz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaudenz haalt uit met een fantastische trap. Huse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Targoś komt het veld opgelopen. Martina komt het veld opgelopen. Fraile komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Bütünay probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zolotas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaudenz onderschept slim de pass. Gaudenz schiet op doel. Huse maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Polonia 1981 Miłoszyce - Dymano Michałowice 2:2

81e minuut.
Nilă rent richting de bal. Bütünay rent richting de bal. Luba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bütünay is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bütünay neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia 1981 Miłoszyce 52%, Dymano Michałowice 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Polonia 1981 Miłoszyce - Dymano Michałowice 2:2