Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dziubdziub CFF Sparta Rzeszów
5 Tactiek 532 Waski Srodek
54% Balbezit 46%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
64.5 gemiddelde waardering 59.7
very good Schieten very good
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen good


11e minuut.
Niedbała is nu in balbezit. van Boven rent richting de bal. Klarström met een sublieme pass. Michaud is nu in balbezit. Michaud draait met de bal, schiet en ... Çelaj bokst de bal weg.

12e minuut.
van Boven kopt de bal weg. Klarström heeft problemen om de bal te vangen. Klarström passt de bal in één keer door. Hennig rent richting de bal. Hennig draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Hennig passt de bal met de wreef. Tuấn Khanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyns begaat een overtreding. Tuấn Khanh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hennig neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Contreras verovert de bal door een tackle van achteren. Contreras passt de bal zonder na te denken. Treder speelt de bal door. Rousse rent richting de bal. Rousse draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Özdinçer is nu in balbezit. Özdinçer geeft een hoge lob. Açıkalan is nu in balbezit. Açıkalan geeft een hoge lob. Michaud maakt een snoekduik en kopt de bal. Çelaj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Açıkalan rent richting de bal. Turczyński onderschept slim de pass. Turczyński passt de bal zonder na te denken. Rousse is nu in balbezit. Rousse schiet op doel. Stolarz bokst de bal weg.

39e minuut.
Hanbai geeft de bal voor. Zlo kopt de bal weg. Klungelig pakt Porsborg de bal. Treder is nu in balbezit. Treder draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Turczyński rent richting de bal. Turczyński passt de bal zonder na te denken. Rousse is nu in balbezit. Rousse schiet op doel. Stolarz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziubdziub - CFF Sparta Rzeszów 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziubdziub 54%, CFF Sparta Rzeszów 46%.
Dziubdziub - CFF Sparta Rzeszów 0:1

48e minuut.
Hennig geeft een lange en hoge pass. Wyns bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyns geeft de bal voor. Rousse bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousse haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Rousse bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Turczyński zal de hoekschop nemen. Rousse maakt een snoekduik en kopt de bal. Stolarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Tündersepp passt de bal met de wreef. Zlo rent richting de bal. Hanbai begaat een overtreding. Hanbai krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Klungelig pakt Açıkalan de bal. Turczyński is nu in balbezit. Turczyński met een sublieme pass. Rousse is nu in balbezit. Rousse haalt uit met een fantastische trap. Stolarz bokst de bal weg.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lalatović komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Bertossio komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Turczyński is nu in balbezit. Turczyński passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bertossio de bal. Bertossio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dziubdziub - CFF Sparta Rzeszów 0:2

80e minuut.
Lalatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Locurcio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalatović schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lalatović krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziubdziub 57%, CFF Sparta Rzeszów 43%.
Dziubdziub - CFF Sparta Rzeszów 0:2