Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.09
  • Stadion: B10 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 24596
B10 BIANCONERI
allin Tactiek NN1a
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
67.8 gemiddelde waardering 61.8
formidable Schieten excellent
excellent Passen formidable
incredible Verdedigen outstanding


1e minuut.
Szolnoki is nu in balbezit. Szolnoki probeert naar een medespeler te passen. Garrido probeert naar een medespeler te passen. Cabrejos rent richting de bal. Cabrejos geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Baloy geeft de bal voor. Özerdenerli rent richting de bal. Havriciuc maakt een afschuwelijke overtreding. Özerdenerli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Baloy neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Baloy kopt de bal weg. Kotur is nu in balbezit. Kotur geeft een lange en hoge pass. Filó rent richting de bal. Filó draait met de bal, schiet en ... Parente verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Metzelopoulos passt de bal zonder na te denken. Baloy is nu in balbezit. Baloy passt de bal met de wreef. Özerdenerli rent richting de bal. Özerdenerli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Havriciuc geeft de bal voor. Skok is nu in balbezit. Skok passt de bal met de wreef. Cavaglia rent richting de bal. Cavaglia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Skok met een snelle inworp. Garrido geeft de bal voor. Cavaglia rent richting de bal. Cavaglia draait met de bal, schiet en ... Jarzyna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
B10 - BIANCONERI 1:0

40e minuut.
Barile speelt de bal door. Szolnoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolnoki geeft een lange en hoge pass. Cavaglia maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B10 - BIANCONERI 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B10 45%, BIANCONERI 55%.
B10 - BIANCONERI 2:0

48e minuut.
Rabakoń kan de bal niet met de borst controleren. Szolnoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolnoki probeert naar een medespeler te passen. Cyra rent richting de bal. Cyra haalt uit met een fantastische trap. Jarzyna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Metzelopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Rek onderschept slim de pass. Rek geeft een hoge lob. Cyra rent richting de bal. Cyra draait met de bal, schiet en ... Jarzyna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Szolnoki is nu in balbezit. Szolnoki speelt de bal door. Ðức Thọ onderschept slim de pass. Cavaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavaglia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Kotur geeft een hoge lob. Filó kopt de bal weg. Özerdenerli is nu in balbezit. Özerdenerli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
B10 - BIANCONERI 2:1

69e minuut.
Kotur rent richting de bal. Kotur probeert naar een medespeler te passen. Filó bereikt de bal nog maar net als eerste. Filó draait met de bal, schiet en ... Parente maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
B10 - BIANCONERI 2:2

70e minuut.
Kośmider komt het veld opgelopen. Nekrasov komt het veld opgelopen. Floriańczyk komt het veld opgelopen. Lamka komt het veld opgelopen. Berliński komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Caocci geeft een lange en hoge pass. Cabrejos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrejos passt de bal in één keer door. Cyra is nu in balbezit. Cyra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
B10 - BIANCONERI 3:2

75e minuut.
Crandley geeft de bal voor. Valencia Díaz rent richting de bal. Cyra onderschept slim de pass. Cyra draait met de bal, schiet en ... Jarzyna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B10 - BIANCONERI 4:2

78e minuut.
Crandley kopt de bal weg. Cabrejos met een sublieme pass. Klungelig pakt Szolnoki de bal. Szolnoki geeft een lange en hoge pass. Cavaglia krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Lamka rent richting de bal. Lamka passt de bal in één keer door. Cavaglia rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Garrido neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyra draait met de bal, schiet en ... Jarzyna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
B10 - BIANCONERI 5:2

89e minuut.
Cyra geeft een lange en hoge pass. Jarzyna probeert naar een medespeler te passen. Garrido kopt de bal weg. Cavaglia is nu in balbezit. Cavaglia haalt uit met een fantastische trap. Jarzyna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Lamka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cavaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavaglia schiet op doel. Jarzyna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B10 35%, BIANCONERI 65%.
B10 - BIANCONERI 5:2