Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:32
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.09
  • Stadion: Benavento arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 33723
CFF Sparta Rzeszów Legia_Warszawa
532 Waski Srodek Tactiek 2liga
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 8
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 10
59.1 gemiddelde waardering 63.1
very good Schieten excellent
excellent Passen excellent
very good Verdedigen formidable


5e minuut.
Papaggelis passt de bal met de wreef. Røvik rent richting de bal. Røvik passt de bal in één keer door. Piszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Contreras rent richting de bal. Contreras passt de bal zonder na te denken. Niedbała speelt de bal door. Rousse rent richting de bal. Rousse draait met de bal, schiet en ... Zoupas bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Turczyński zal de hoekschop nemen. Treder bereikt de bal nog maar net als eerste. Treder haalt uit met een fantastische trap. Zoupas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CFF Sparta Rzeszów - Legia_Warszawa 1:0

23e minuut.
Jurný rent richting de bal. Jurný passt de bal met de wreef. Røvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Røvik geeft de bal voor. Dobrotă krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Jurný probeert naar een medespeler te passen. Røvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Røvik de bal. Røvik geeft een lange en hoge pass. Dobrotă springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CFF Sparta Rzeszów - Legia_Warszawa 1:1

38e minuut.
Buitenspel voor Røvik. Goede buitenspelval van de verdediging. Vázquez Veiga neemt vlug de vrije trap. Rousse is nu in balbezit. Rousse haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CFF Sparta Rzeszów - Legia_Warszawa 2:1

41e minuut.
Niedbała is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jurný. Niedbała raakt geblesseerd tijdens het duel. Niedbała met een snel genomen vrije trap. Rousse springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFF Sparta Rzeszów 54%, Legia_Warszawa 46%.
CFF Sparta Rzeszów - Legia_Warszawa 2:1

46e minuut.
Dobrotă speelt de bal door. Røvik is nu in balbezit. Røvik passt de bal met de wreef. Piszczyk rent richting de bal. Piszczyk draait met de bal, schiet en ... Błażkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wyns is nu in balbezit. Wyns geeft de bal voor. Papaggelis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jurný geeft de bal voor. Dobrotă krijgt zijn hoofd ertegen. Błażkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Papaggelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Papaggelis geeft een lange en hoge pass. Dobrotă kopt de bal weg. Røvik geeft een hoge lob. Piszczyk springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CFF Sparta Rzeszów - Legia_Warszawa 2:2

66e minuut.
Tündersepp heeft problemen om de bal te vangen. Tündersepp geeft de bal voor. Treder kopt de bal weg. Rousse bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousse draait met de bal, schiet en ... Zoupas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bakker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Treder bereikt de bal nog maar net als eerste. Treder schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Buitenspel voor Dobrotă. Goede buitenspelval van de verdediging. Hólmsteinnsson komt het veld opgelopen. Bertossio komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Papaggelis geeft een hoge lob. Røvik rent richting de bal. Røvik probeert naar een medespeler te passen. Dobrotă heeft problemen om de bal te vangen. Dobrotă draait met de bal, schiet en ... Błażkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Turczyński passt de bal in één keer door. Treder bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakker maakt een afschuwelijke overtreding. Bakker is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFF Sparta Rzeszów 52%, Legia_Warszawa 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CFF Sparta Rzeszów - Legia_Warszawa 2:2