Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polonia 1981 Miłoszyce Grajcie na Lisa
Szok II Tactiek wisiecki_MTS MPR
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
19 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
65.5 gemiddelde waardering 63.7
wonderbaarlijk Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitmuntend


11e minuut.
Andreescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreescu passt de bal in één keer door. Faroux is nu in balbezit. Faroux geeft de bal voor. Pakbaz krijgt zijn hoofd ertegen. Miękus bokst de bal weg. Pałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Faroux probeert naar een medespeler te passen. Pakbaz is nu in balbezit. Pakbaz passt de bal zonder na te denken. Przywóski rent richting de bal. Przywóski haalt uit met een fantastische trap. Miękus bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Miękus probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Rejman met een snelle inworp. Przywóski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywóski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Fink geeft de bal voor. Inworp. Rejman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Przywóski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywóski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Pontes geeft een lange en hoge pass. Pakbaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechara begaat een overtreding. Bechara krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Faroux bereikt de bal nog maar net als eerste. Faroux passt de bal in één keer door. Przywóski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywóski schiet op doel. Miękus probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Miljković verovert de bal door een tackle van achteren. Miljković passt de bal in één keer door. Bencheikh rent richting de bal. Pakbaz onderschept slim de pass. Pakbaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pakbaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakbaz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia 1981 Miłoszyce 41%, Grajcie na Lisa 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Polonia 1981 Miłoszyce - Grajcie na Lisa 0:0

58e minuut.
Czerbniak kopt de bal weg. Muxammadov is nu in balbezit. Muxammadov passt de bal in één keer door. Osmochescu is nu in balbezit. Osmochescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arandia komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Faroux passt de bal in één keer door. Miljković speelt de bal door. Pakbaz rent richting de bal. Pakbaz draait met de bal, schiet en ... Miękus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1981 Miłoszyce - Grajcie na Lisa 1:0

67e minuut.
Faroux passt de bal zonder na te denken. Miljković rent richting de bal. Miljković passt de bal in één keer door. Pakbaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakbaz schiet op doel. Miękus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Pałkowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rejman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Przywóski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywóski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Faroux met een sublieme pass. Miljković rent richting de bal. Miljković passt de bal met de wreef. Pakbaz rent richting de bal. Pakbaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Rejman kopt de bal weg. Jędras rent richting de bal. Jędras passt de bal zonder na te denken. Rejman is nu in balbezit. Rejman geeft een lange en hoge pass. Miękus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Czerbniak is nu in balbezit. Czerbniak speelt de bal door. Arandia rent richting de bal. Arandia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Polonia 1981 Miłoszyce - Grajcie na Lisa 1:1

72e minuut.
Miljković bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Miljković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pakbaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakbaz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Bednarek kopt de bal weg. Chorąży probeert de bal aan de voet te houden. Czerbniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerbniak draait met de bal, schiet en ... Huse probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1981 Miłoszyce - Grajcie na Lisa 1:2

85e minuut.
Miljković met een sublieme pass. Daar is Faroux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faroux geeft de bal voor. Pakbaz rent richting de bal. Pakbaz draait met de bal, schiet en ... Miękus bokst de bal weg. Przywóski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywóski schiet op doel. Miękus maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Polonia 1981 Miłoszyce - Grajcie na Lisa 2:2

89e minuut.
Fink geeft een hoge lob. Muxammadov kopt de bal weg. Czerbniak is nu in balbezit. Czerbniak schiet op doel. Huse maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia 1981 Miłoszyce - Grajcie na Lisa 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia 1981 Miłoszyce 45%, Grajcie na Lisa 55%.
Polonia 1981 Miłoszyce - Grajcie na Lisa 2:3