Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dymano Michałowice ONP Radom
jutro bedzie lep Tactiek FullOFF2k24
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
11 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 0
64.5 gemiddelde waardering 65
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
incredible Verdedigen outstanding


9e minuut.
Machnacki rent richting de bal. Machnacki passt de bal in één keer door. Vinopal speelt de bal door. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki haalt uit met een fantastische trap. Rouiched probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Mastronardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrancos onderschept slim de pass. Klungelig pakt Barrancos de bal. Barrancos schiet op doel. Rouiched maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - ONP Radom 0:1

14e minuut.
Bütünay passt de bal in één keer door. Daar is Knego, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knego speelt de bal door. Kotewecki rent richting de bal. Kotewecki haalt uit met een fantastische trap. Szwedo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Tynander de bal. Paal!

18e minuut.
Inworp. Tynander zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šabliavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Šabliavičius passt de bal zonder na te denken. Machnacki rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Bütünay speelt de bal door. Knego rent richting de bal. Knego geeft de bal voor. Nilă is nu in balbezit. Nilă schiet op doel. Szwedo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kotewecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotewecki haalt uit met een fantastische trap. Szwedo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dymano Michałowice - ONP Radom 1:1

26e minuut.
Šabliavičius probeert naar een medespeler te passen. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki speelt de bal door. Merlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - ONP Radom 1:2

30e minuut.
Martina is nu in balbezit. Martina passt de bal met de wreef. Dumitraşcu-Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă verovert de bal door een tackle van achteren. Nilă haalt uit met een fantastische trap. Szwedo bokst de bal weg.

33e minuut.
Šabliavičius met een sublieme pass. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki passt de bal zonder na te denken. Merlin rent richting de bal. Merlin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Machnacki is nu in balbezit. Machnacki speelt de bal door. Merlin is nu in balbezit. Merlin draait met de bal, schiet en ... Rouiched probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - ONP Radom 1:3

37e minuut.
Barrancos probeert naar een medespeler te passen. Machnacki speelt de bal door. Magheru is nu in balbezit. Merlin rent richting de bal. Merlin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mastronardo probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dymano Michałowice 63%, ONP Radom 37%.
Dymano Michałowice - ONP Radom 1:3

47e minuut.
Machnacki met een sublieme pass. Merlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlin passt de bal met de wreef. Magheru bereikt de bal nog maar net als eerste. Magheru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Buitenspel voor Nilă. Goede buitenspelval van de verdediging. Lăpuşte komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Scagliati met de inworp. Machnacki is nu in balbezit. Mastronardo begaat een overtreding. Mastronardo krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Maćkowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Maćkowiak geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Hevia Obras de bal onder controle te krijgen. Kotewecki rent richting de bal. Kotewecki haalt uit met een fantastische trap. Szwedo bokst de bal weg. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dymano Michałowice - ONP Radom 2:3

58e minuut.
Miszkiel geeft een lange en hoge pass. Bütünay is nu in balbezit. Kotewecki rent richting de bal. Kotewecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dymano Michałowice - ONP Radom 3:3

63e minuut.
Buitenspel voor Nilă. Goede buitenspelval van de verdediging. Gaudenz komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Dumitraşcu-Popescu kopt de bal weg. Magheru rent richting de bal. Miszkiel maakt een afschuwelijke overtreding. Miszkiel is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Magheru raakt geblesseerd tijdens het duel. Fraile komt het veld opgelopen. Iwanecki komt het veld opgelopen. Targoś komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Vinopal passt de bal in één keer door. Merlin rent richting de bal. Merlin passt de bal in één keer door. Machnacki rent richting de bal. Machnacki draait met de bal, schiet en ... Rouiched bokst de bal weg.

90e minuut.
Fraile geeft een lange en hoge pass. Targoś rent richting de bal. Targoś passt de bal met de wreef. Kotewecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotewecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dymano Michałowice 61%, ONP Radom 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dymano Michałowice - ONP Radom 3:3