Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Widzew Pabianice PAKA DEBESCIAKA
11_2022 Tactiek weterynarz II
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
69.8 gemiddelde waardering 70.5
formidable Schieten incredible
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen incredible


5e minuut.
Magginas passt de bal zonder na te denken. Bergkamp rent richting de bal. Kozajda verovert de bal door een tackle van achteren. Lomia is nu in balbezit. Lomia haalt uit met een fantastische trap. Mola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Dzieciuch verovert de bal door een tackle van achteren. Kinsaka rent richting de bal. Kinsaka passt de bal in één keer door. Zambrano is nu in balbezit. Zambrano haalt uit met een fantastische trap. Neirinck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Bergkamp met een sublieme pass. Damian bereikt de bal nog maar net als eerste. Damian geeft een hoge lob. Zambrano is nu in balbezit. Zambrano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Vos geeft een hoge lob. Damian is nu in balbezit. Damian probeert naar een medespeler te passen. Kinsaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinsaka draait met de bal, schiet en ... Neirinck bokst de bal weg.

19e minuut.
Floriańczyk met een sublieme pass. Zambrano rent richting de bal. Michalikowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Michalikowski krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Bergkamp geeft een hoge lob. Sedef kopt de bal weg. Tejnóra geeft een hoge lob. Lomia is nu in balbezit. Lomia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Mola trapt de bal weg. Magginas kopt de bal weg. Tejnóra speelt de bal door. Lomia is nu in balbezit. Lomia schiet op doel. Mola bokst de bal weg. Kozajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozajda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Widzew Pabianice - PAKA DEBESCIAKA 0:1

26e minuut.
Lomia is nu in balbezit. Lomia passt de bal met de wreef. Daar is Magginas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magginas geeft de bal voor. Kozajda springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Magginas passt de bal met de wreef. Mola probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nedeljkov de bal. Kinsaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinsaka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Dzieciuch is nu in balbezit. Dzieciuch passt de bal in één keer door. Kinsaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinsaka haalt uit met een fantastische trap. Neirinck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Widzew Pabianice - PAKA DEBESCIAKA 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew Pabianice 52%, PAKA DEBESCIAKA 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Widzew Pabianice - PAKA DEBESCIAKA 1:1

46e minuut.
Kozajda passt de bal zonder na te denken. Lomia is nu in balbezit. Lomia geeft een lange en hoge pass. Magginas geeft een hoge lob. Kozajda maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Bieniusiewicz met een sublieme pass. Floriańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Floriańczyk probeert naar een medespeler te passen. Zambrano is nu in balbezit. Zambrano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Dzieciuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzieciuch passt de bal in één keer door. Floriańczyk is nu in balbezit. Floriańczyk geeft een hoge lob. Neirinck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Saïbi geeft een hoge lob. Kozajda kopt de bal weg. Bergkamp rent richting de bal. Lomia onderschept slim de pass. Lomia haalt uit met een fantastische trap. Mola bokst de bal weg.

71e minuut.
Magginas is nu in balbezit. Magginas geeft een hoge lob. Kozajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomia schiet op doel. Mola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruciński komt het veld opgelopen. Doeltrap. Fasola komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Sedef geeft een lange en hoge pass. Kozajda kopt de bal weg. Fasola heeft problemen om de bal te vangen. Lomia is nu in balbezit. Lomia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Magginas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kozajda krijgt zijn hoofd ertegen. Mola bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Widzew Pabianice 50%, PAKA DEBESCIAKA 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Widzew Pabianice - PAKA DEBESCIAKA 1:1