Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.10
  • Stadion: FC Łomot Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 22799
FC Łomot FC Batalion Lublin
B31x Tactiek 4-3-3
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
63.8 gemiddelde waardering 52.5
formidable Schieten very good
excellent Passen very good
formidable Verdedigen solid


11e minuut.
Kézdy probeert naar een medespeler te passen. Kolasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasa passt de bal met de wreef. Sadecki rent richting de bal. Sadecki schiet op doel. Ambühl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Guchtenaere verovert de bal door een tackle van achteren. Guchtenaere geeft de bal voor. Derksen kopt de bal weg. Tüzünataç rent richting de bal. Tüzünataç schiet op doel. van der Hulst probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Piangerelli met een snelle inworp. Guchtenaere is nu in balbezit. Guchtenaere geeft een lange en hoge pass. Derksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Derksen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Vijay is nu in balbezit. Vijay passt de bal zonder na te denken. Derksen is nu in balbezit. Derksen haalt uit met een fantastische trap. Fabri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. van der Hulst verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Inworp. Vijay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guchtenaere heeft problemen om de bal te vangen. Guchtenaere geeft de bal voor. Tüzünataç springt en kopt de bal. van der Hulst verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Fabri verovert de bal door een tackle van achteren. Fabri probeert naar een medespeler te passen. Kolasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Kolasa de bal. Kolasa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kopernik speelt de bal door. Daar is Fros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fros speelt de bal door. Kolasa rent richting de bal. Kolasa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Derksen rent richting de bal. Derksen haalt uit met een fantastische trap. van der Hulst probeert naar een medespeler te passen. Guchtenaere geeft een lange en hoge pass. Vijay kopt de bal weg. van der Hulst probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Derksen is nu in balbezit. Derksen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Łomot - FC Batalion Lublin 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Łomot 48%, FC Batalion Lublin 52%.
FC Łomot - FC Batalion Lublin 1:0

48e minuut.
Inworp. Papapanagis komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Pustelak controleert de bal met de borst. Piangerelli probeert naar een medespeler te passen. Tüzünataç rent richting de bal. Derksen is nu in balbezit. Derksen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Daar is Pustelak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pustelak passt de bal zonder na te denken. Sadecki is nu in balbezit. Sadecki schiet op doel. Ambühl werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Kopernik passt de bal met de wreef. Fros probeert naar een medespeler te passen. Vijay bereikt de bal nog maar net als eerste. Vijay schiet op doel. van der Hulst maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Łomot - FC Batalion Lublin 2:0

68e minuut.
Guchtenaere passt de bal zonder na te denken. Derksen rent richting de bal. Derksen passt de bal in één keer door. Tüzünataç rent richting de bal. Tüzünataç draait met de bal, schiet en ... van der Hulst bokst de bal weg.

78e minuut.
Vijay geeft een hoge lob. Tüzünataç kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kopernik de bal onder controle te krijgen. Derksen rent richting de bal. Derksen schiet op doel. van der Hulst bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Pala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guchtenaere kan de bal niet met de borst controleren. Guchtenaere geeft een lange en hoge pass. Derksen bereikt de bal nog maar net als eerste. Derksen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Łomot 48%, FC Batalion Lublin 52%.
FC Łomot - FC Batalion Lublin 2:0